Proverite tavan, podrum ili ostavu: Stari uređaji vam mogu doneti čitavo bogatstvo!

14.07.2018. 12:58
Piše:
Srbija Danas/Telegraf.rs
Vokmen / Izvor: Foto: Instagram Printsreen/charlotte_s0metimes
Pogledajte koliko danas vrede stari uređaji!

Možda vas ovo iznenadi, ali tehnološki proizvodi starije generacije, u zavisnosti od stanja u kome se nalaze i vrste samog proizvoda, sada vam mogu doneti pozamašnu svotu novca - pod uslovom, naravno, da imate pravu stvar!

UNIŠTAVA SVOJ INVENTAR: Isplivao neverovatan podatak o Samsungu

Video kasete / Izvor: Profimedia/ilustracija

Ljubitelji "retro tehnologije" spremni su da izdvoje neočekivano velike svote za očuvane primerke Soni vokmena, "Nintendo Game Boy" konzola i sličnih "starinskih" gedžeta. Neotpakovani proizvodi u svojim originalnim ambalažama dostižu najveće cifre, ali i proizvodi u "ne tako savršenom" stanju mogu vam doneti lepu sumu novca.

Kada je pravo vreme da DETE dobije MOBILNI TELEFON?

"Game Boy" u svom originalnom pakovanju prodat je na eBay-u za sumu od skoro 1130 eura, a manje očuvani mogu dostići i do 190 eura. Sonijev vokmen iz 1980ih ili 1990ih je takođe kolekcionarski primerak i dostiže cenu od 395 eu, dok "Sony DiscMan" je nešto "slabije" cene od 140 eu.

"Apple iPod" prve generacije, u prodaju pušten 2001 godine, je takođe izuzetno cenjen i tražen kolekcionarski primerak koji, neotpakovan i u potpunosti očuvan, može dostići cenu od neverovatnih 11280 eura!

Huawei TalkBand B5 je HIBRID pametne narukvice i Bluetooth slušalica!

Stari kompjuteri takođe nisu za đubre. Funkcionalni i dobro očuvani "Apple Macintosh iz 1984 dostiže cene između 1000 i 2000 eura na eBayu.

DRASTIČNA PROMENA NA JUTJUBU! Ovo će dovesti do MASOVNOG BRISANJA video klipova!

Zato, proverite dobro svoj dom, na tavanu, u podrumu ili ostavi, skriveno blago iz tehnološke prošlosti možda čeka upravo na vas!

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf.rs
14.07.2018. 12:58
Pogledajte više