KAO DA SU SE DOGOVORILI: Juče kad je PAO Instagram, svi korisnici su radili samo OVU stvar!

17.05.2017. 16:27
Piše:
Srbija Danas/Telegraf
Instagram / Izvor: Foto: Twitter printsreen/ITEdgeNewsNG
Nisu imali drugog izbora.

Jedna od najpopularnijih svetskih društvenih mreža, Instagram, iz nepoznatih razloga juče određeni vremenski period nije bila u funkciji, što je izazvalo masovnu histeriju šokiranih korisnika.

Od početka godine Instagram je "padao" u više navrata, a nakon jučerašnjih problema pritužbe su pristizale iz svih delova sveta.

KORISNICI ĆE DA FLIPNU OD SREĆE: Instagram je uveo OVE novitete i oni su NIKAD BOLJI! (FOTO)

Sajt downdetector.com izvestio je kako Instagram nije u funkciji i da se ne zna kada će se vratiti u etar, međutim, relativno brzo sve se vratilo u normalu.

Tokom nefunkcionisanja Instagrama korisnici nisu mogli da ubacuju fotografije na ovu mrežu ni preko računara, ni preko pametnih telefona, tako da su mnogi odmah prešli na Tviter, koji je u tom kratkom vremenskom periodu opet "procvetao".

Zabrinuti korisnici su stigli i da se našale da su odmah pojurili na Instagram da vide da li je možda još neka društvena mreža "oborena".

Instagram je inače jedna od top tri najpoznatije društvene mreže i deo je Fejsbuka, te postoje opravdane sumnje da se radi o novom sajber napadu koji za cilj ima da obori i sam Fejsbuk.

INFOGRAFIK: Evo kako 5 najjačih tehnoloških giganata prave MILIJARDE

Međutim, na sajtu Forbsa kao mogućnost zbog čega Instagram “pada” naveli su najnoviju opciju ove mreže. Naime, Instagram je, po uzoru na Snepčet i u pokušaju da mu pomuti slavu, “izbacio” nove selfi filtere. Oni korisnicima omogućavaju da dodaju različitu grafiku na selfije, umnogome kao “lenses” u Snepčetu (detaljnije možete pročitati OVDE).

Međutim, ova teorija još uvek nije potvrđena. Ono što jeste sigurno, to je da je od početka godine Instagram “padao” u više navrata, a zvaničnih saopštenja kompanije Fejsbuk o ovoj temi i dalje nema.

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf
17.05.2017. 16:27
Pogledajte više