Očekuje nas spektakl: Red Bull organizuje SoundClash u Beogradu!

17.02.2023. 15:38
Piše:
Promo
Red Bull / Izvor: Foto: Red Bull
Drugog juna, na Donjem Kalemegdanu, svoj talenat, kreativnost i energiju sukobiće dve domaće muzičke zvezde na spektakularan način.

U ovom muzičkom okršaju, izvođači pevaju sopstvene i suparničke hitove u originalnim i novim aranžmanima. Ko će to biti - saznajemo u ponedeljak, 20. februara u podne!

Beograd postaje još jedan grad koji će biti domaćin ovog svetskog događaja! Prvi Red Bull SoundClash održan je 2006. godine u Holandiji i od tada do danas održan je u Belgiji, Mađarskoj, Austriji, Rusiji, Japanu, Australiji, SAD-u, Švajcarskoj, Južnoafričkoj Republici, Libanu i mnogim drugim zemljama širom sveta - uvek uz spajanje nespojivog i nezaboravan provod.

Najbliže što je ovaj spektakularni događaj stigao do nas bilo je 2014. godine u Zenici kada kada je bosanska avangardna rok grupa Dubioza Kolektiv izazvala srpske alt-rokere S.A.R.S. Dva benda sa prostora bivše Jugoslavije podsetila su sve prisutne na lekovitu moć muzike i sjajne zabave! Da li nas tako nešto očekuje i ovog puta? Jedva čekamo da saznamo!

Red Bull / Izvor: Foto: Red Bull

Ono što za sad znamo je da Red Bull SoundClash predstavlja mnogo više od običnog koncerta - ovo je proslava kreativnosti i muzike u kojoj umetnici demonstriraju svoje talente i različitost u takmičenju koje se zagreva svakom rundom. Bilo da ste fanovi jednog ili oba izvođača, imaćete priliku da uživate u osveženim i jedinstvenim interpretacijama najvećih hitova, uz lud provod i neponovljivo iskustvo. 

Uzbuđenje raste i očekuje se pravi spektakl, zato spremno dočekajte objavu izvođača u ponedeljak, 20. februara u podne!

Piše:
Promo
17.02.2023. 15:38
Pogledajte više