Weekend Bazzar fest održan po treći put – najavljena nova izdanja!

14.09.2022. 10:36
Piše:
Promo
Weekend bazzar / Izvor: Foto: Deichmann
Treći po redu Weekend Bazzar fest, prvi market festivalskog tipa održan je po treći put na platou iza Geozavoda, a u okviru Komuna market zone gotovo stotinu malih, domaćih brendova predstavilo je svoje proizvode posetiocima za koje je osmišljen i bogat muzički, kulturno - umetnički i dečji program.

Tokom dva dana, hiljade posetilaca različitih uzrasta, turista i ljubitelja ove vrste zabave, uživalo je u ponudi kreativnih izlagača, ukusnoj hrani, piću, pikniku na travi, kao i zabavi za najmlađe – zamku na naduvavanje, nožnom bilijaru i kreativnim radionicama. Pored toga, pozorišne predstave „Baš je čar biti gusar“ i „Tri musketara“ oduševile su prisutne, kao i originalni muzički nastupi DJ Zarez, DJ Šćepa, Mina on the mic i dua Natalee.

Weekend bazzar / Izvor: Foto: Maja Kolarski

Kombinacija sunca, muzike, umetnosti i kreativnosti učinili su da ovaj deo šetališta na Sava Promenadi ponovo ostane kreativni centar prestonice, a dobra vest za sve koji su možda propustili ovaj originalni market fest je da je sledeći zakazan za 1. i 2. oktobar, kao i da će biti održano Halloween izdanje 29. i 30. oktobra.

Piše:
Promo
14.09.2022. 10:36
Pogledajte više