Željko SamardžIć za sam kraj jesenje sezone: Pevaće Beograđanima tri zimske večeri

04.11.2022. 14:23
Piše:
Promo
Željko Samardžić / Izvor: Foto: Promo
Najavljen i treći koncert 29. decembra i promovisan spot za pesmu "Okupite" nastalu po tekstu Marine Tucaković

Beograđani će ove zime u pesmama Željka Samardžića uživati tri dana  23. 28. i 29. decembra. Kako su danas u klubu Lisabon, najavili organizatori iz mts Dvorane, gde će Samardžić upriličiti svoje tradicionalne novogodišnje koncerte- nakon što su prva dva datuma rasprodata, publici željnoj zvuka imanentnog Željku Samardžiću, pružena je prilika da istom uživaju i pred sam kraj odlazeće godine, tačnije 29. decembra.

Na sceni nekadašnje Dvorane Doma sindikata,  Samardžić će i ove zime obradovati svoju vernu prestoničku publiku odabranim pop hitovima iz svog bogatog, višedecenijskog opusa.

Tom prilikom posetioci će moći da  čuju i nekoliko potpuno novih pesama, a jedna od njih premijerno je danas  promovisana na konferenciji za medije.U pitanju je spot za pesmu :"Okupite".

Željko Samardžić / Izvor: Foto: Promo

Samardžić pred novinarima nije krio radost predstojećih uzastopnih susreta  sa fanovima, pa je istakao da će i ova pesma biti deo repertoara sva tri koncertna dana: " Ova pesma , za koju smo danas premijerno  videli spot  je pesma za koju je tekst pisala Marina Tucaković,koja bi danas slavila rođendan, tako da je ujedno puštamo njoj u čast. Ovo je pesma za sve generacije, za sve maturante koji slave bilo koju godišnjicu mature i ima posebnu emociju za mene, jer u spotu učestvuju i članovi moje porodice i moji unuci. Kao što ste videli, u spotu je i najmlađa unuka koja ima četiri meseca. BIće lepo da jednoga dana deca kada odrastu vide spot i kažu "evo kakvi smo bili kada smo bili mali", to mi veoma znači".

Spot je inače od danas u 12h na You tube kanalu Željka Samardžića.

Publika će , podsetimo, moći da  čuje retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: "Grlica", "Sipajte, još jedan viski", "Da me nije", "Dobar dan tugo", "Bože čuvaj tu zenu", "Ljubavnik”, “9000”,”Možda”,”Nisi ti za male stvari”...

Samardžić , poreklom iz Mostara,  do sada je u Beogradu održao 40 koncerata u Sava Centru, zatim 5 u Beogradskoj Areni, ali kada je prvi put održao koncert u Kombank Dvorani, današnja mts Dvorana, priznao je javno da mu je to jedan od najdražih koncerata u Beogradu.  Vlasnik je 15 studijskih albuma. 

KARTE  U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS 

 

Piše:
Promo
04.11.2022. 14:23
Pogledajte više