PANK NIJE MRTAV! Beogradski bend "Žuta minuta" planira da svirkom na Božidarcu to i dokaže! (VIDEO)

04.11.2017. 11:31
Piše:
Srbija Danas
Žuta Minuta / Izvor: Foto: Facebook printscreen/Žuta Minuta
Najavljuju pravo kidanje!

Ljubitelje brzog i žestokog zvuka očekuje pravi pank-rok šou 18. novembra na Božidarcu!

Beogradski streetpunk bend "Žuta minuta" tom prilikom promovisaće svoj treći album "I... Šta Ćemo Sad?". Ovaj domaćoj pank publici dobro poznat bend, nakon godinu dana od prošlog nastupa u Beogradu, vraća se na mesto zločina, gde će predstaviti ovogodišnje izdanje koje već neko vreme promoviše po zemlji i regionu.

Bend "Žuta minuta" to veče na Božidarcu neće biti jedini na bini. Bend ce ugostiti i Dženi Vu iz Kanade, čiji "Jenny Woo Oi Project" je vrlo dobro poznat u pank krugovima, a koja iza sebe ima dosta izdanja i singlova. Ovo će biti njeno prvo gostovanje u Srbiji, gde će se predstaviti domaćoj publici u okviru svoje evropske turneje.

Na bini u Božidarcu naći će se i kragujevački LUR (Ludak U Razvoju), pank-rok bend nastao 1998 godine. Iza sebe imaju tri studijska albuma i nakon kraće pauze nastupuće ponovo pred beogradskom publikom. Ovaj energičan bend koji iza sebe ima dosta koncertnih i festivalskih nastupa, kako sa domaćim tako i sa stranim imenima, ne treba nikako propustiti.

Ne treba zaboraviti ni bend Kamene Kare, legendarnu beogradsku ekipu poznatu iz benda Prilično Prazni, koji će na pravi način doprineti ovoj žestokoj i sigurno nezaborabnoj pank svirci na Božidarcu.

 

Piše:
Srbija Danas
04.11.2017. 11:31
Pogledajte više