Planetarni hit "Maša i Medved na ledu" uskoro stiže u Arenu! (FOTO)

14.03.2017. 20:36
Piše:
Srbija Danas
Maša i Medved / Izvor: Foto: Srbija Danas
Projekat iza koga stoje naši talentovani glumci.

Maša i Medved, crtani junaci koji su opčinili mališane širom sveta, upustiće se u novu avanturu i to na ledu u sred Kombank Arene, 22. i 23. aprila.

Jedinstvena ledena predstava kreirana je prema originalnim motivima ove ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti, zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na YouTube kanalu sa preko 18 milijardi pregleda.

NAJVEĆI SPEKTAKL NA LEDU: Maša i Medved u Kombank Areni (FOTO)

Kako bi mališani mogli i uživo da prisustvuju pustolovinama Maše i Mede, Arena dovodi po prvi put u Srbiju originalnu, licenciranu predstavu “Maša i Medved na ledu”, jedinstvenu adaptaciju ove ruske hit animirane serije.

Ekipa portala "Srbija Danas" prisustvovala je sinhronizaciji ovog vizuelnog i auditivnog spektakla.

OVE ULOGE NISU BILE NAMENJENE NJIMA: Naše kultne serije i filmovi mogli su biti potpuno drugačiji

Maša i Medved / Izvor: Foto: Srbija Danas

Glumica Jovana Jelovac daje glas Maši i prilikom razgovora je iskoristila priliku da pozove sve mališane da pogledaju ledeni spektakl u Areni.

MOŽDA NISTE ZNALI: Ovi srpski glumci bili su ŽENE (FOTO/VIDEO)

- Nakon tv serijala, bioskopa i predstava, konačno nam dolazi jedan ledeni spektakl. Biće to autentična predstava i zato pozivam sve mališane da dođu.

Jovana Jelovac / Izvor: Foto: Srbija Danas

Jovana je priznala kako se oseća u ulozi Maše i da li se sa crtanim likom poistovećuje.

Tvorac Sunđera Boba boluje od iste bolesti kao Hoking (VIDEO)

- Maša je nešto što ja radim već tri godine. Htela ili ne, morala sam sa njom da se poistovetim. Ona je lik koji me je pronašao, a ja sam ga prihvatila na prvu sekundu i postala je moja vizit karta ili bolje reći lična karta. Nijedan glumački posao mi nije doneo toliku satisfakciju - zaključila je glumica.

Maša i Medved / Izvor: Foto: Srbija Danas

Dragan Vujić Vujke, koji daje glas Medvedu, izjavio je da se oseća privilegovano što je deo ovog fantastičnog projekta.

I zvanično - objavljen TAČAN datum početka 7. sezone "Igre prestola", stigao i trejler! (VIDEO)

- Mogu da konstatujem da sam dete sreće pošto sam ceo život proveo pored zoološkog vrta, tako da medveđu psihologiju vrlo dobro poznajem, a s druge strane radeći ovu simpatičnu franšizu koja je pokupila kajmak širom sveta, pa očigledno i u Srbiji, shvatio sam da sam privilegovan što sam među ljudima koji realizuju ovaj projekat. Jedva čekam da predstava ugleda svetlost pozornice. 

Maša i Medved / Izvor: Foto: Srbija Danas

Glumica Dušica Novaković nalazi se iza glasa Medvedice i Pingvina i takođe će biti zadužena za pevački deo predstave. 

- Vujke i ja smo angažovani u režiji ovog projekta koji smo izneli sa osmoro kolega. Celokupna priča o Maši i Medvedu je proširena na više likova i postala je još dinamičnija sa savršenim muzičkim numerama. Nadam se da će se publici dopasti jer će uživanje biti zagarantovano - poručila je Novakovićeva.

Posle "Ubica mog oca" i "Vojne akademije": Na RTS stiže NOVA domaća serija koju će Srbija voleti!

U sinhronizaciji učestvuje i mlada glumica Katarina Bogićević, poznata po ulozi u seriji "Folk". Katarina će biti zadužena za pevanje ženskih pesama i ovom prilikom priznala je da je angažman prihvatila bez razmišljanja.

GLUMILA JE U SERIJI "FOLK": Pamtimo je kao devojčicu, a sada se diči BUJNIM POPRSJEM! (FOTO)

Pored nje u realizaciji su učestvovali glumci Žarko Stepanov, Ivan Jevtović, Milan Antonić, Nikola Ranđelović i Marko Marković.

Predstava “Maša i Medved na ledu” prikazivaće se u Areni, 22. i 23. aprila i biće jedna od najimpozantnijih predstava za najmlađe koja je do sada gostovala u Areni. U pitanju je originalna predstava nastala prema ovoj popularnoj ruskoj bajci koja je već godinama najgledaniji crtani film.

 

Piše:
Srbija Danas
14.03.2017. 20:36
Pogledajte više