CENA ULAZNICE ZA SVE FILMOVE 250 DINARA: Ovog petka i vikenda samo u Cineplexx Niš bioskopu

09.12.2020. 12:52
Piše:
Promo
CINEPLEXX bioskop / Izvor:
Ljubitelje sedme umetnosti od 11. do 13. decembra očekuje snižena cena ulaznica od 250 dinara za  sve filmove na repertoaru

Da li ste znali da je Cineplexx Niš bioskop u Stop Shop ritejl parku otvoren ovog petka i  vikenda? Ljubitelje sedme umetnosti od 11. do 13. decembra očekuje snižena cena ulaznica od 250 dinara za  sve filmove na repertoaru. Karte su u prodaji.

 Koja je vaša dobitna Cineplexx kombinacija ovog vikenda? Uz ukusne, hrskave kokice, omiljene naćose i  hladno osveženje, pogledajte filmove koje ponovo oživljavamo na velikom platnu u periodu od 11 do 17  časova po sniženoj ceni ulaznica za sve filmove! 

Pored trenutno najpopularnijih filmskih naslova kao što su ,,Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj  ulozi koji je osvojio srca publike kako glumom tako i pričom, zatim horora ,,Tripozno“ i trilera ,,Prevodioci“ na  repertoaru Cineplexx Niš bioskopa naći će se reprizni filmovi koji su ostavili najjači utisak na publiku i bili  najgledaniji u periodu svog prikazivanja, među kojima horor ,,Tiho mesto“, malo akcije u filmu ,,Paklene ulice:  Hobs i Šo”, malo avanture u filmu ,,Džumandži: Sledeći nivo” i mnogo smeha uz Roberta de Nira u filmu ,,Rat sa  dekom”. Za naše najmlađe posetioce, na njihovu radost, na veliko platno vraćaju se animirane avanture ,,Zaleđeno  kraljevstvo 2”, neodoljive kuce u filmu ,,Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj”, ,,Kućni patuljci” i drugi.

Cineplexx Niš bioskop je mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i  pridržavati se svih propisanih mera i kao takav, pravi je izbor za bezbednu zabavu. 

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka  i prenošenja virusa COVID-19. 

Cineplex / Izvor: Foto: Promo

 

Piše:
Promo
09.12.2020. 12:52
Pogledajte više