CINEPLEXX BIOSKOPI PROSLAVLJAJU ROĐENDAN 22. APRILA

18.04.2023. 11:53
Piše:
Promo
Cineplexx / Izvor: Foto: Promo
Specijalna cena ulaznice od 200 dinara za sve 2D i 3D projekcije!

Zaokružite 22. april u svom kalendaru i uskočite u najbolju filmsku avanturu u Cineplexx bioskopima, po ceni ulaznice od 200 dinara za sve 2D i 3D projekcije*. Doživite jedinstveno IMAX iskustvo u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu po ceni od 400 dinara!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Udobna sedišta, sjajna atmosfera i raznovrstan repertoar pozivaju na zabavu i uživanje u pokretnim slikama na velikom platnu.

Na repertoaru Cineplexx bioskopa, u subotu 22. aprila, očekuju vas najnovija domaća ostvarenja ,,Indigo Kristal“ i ,,Munje: Opet!“, spektakularne akcije ,,Džon Vik 4“ i treći nastavak franšize ,,Krid“, film koji je oduševio publiku širom sveta ,,Čovek po imenu Oto“, priča o legendarnoj patici koja je je oduševila Majkla Džordana ,,Air“ i još mnogo aktuelnih naslova. Za najmlađe posetioce tu je porodična avantura inspirisana svetom Super Maria ,,Super Mario Braća Film“ kao i sjajna sinhronizovana animacija ,,Mačke u muzeju“.

Detaljan repertoar možete pogledati na sajt Cineplexx bioskopa www.cineplexx.rs

*doplata za MX4D u Cineplexx 4D Delta City bioskopu je 400 dinara, a u Cineplexx Promenada bioskopu 320 dinara i obračuna se
na sniženu cenu ulaznice.

Piše:
Promo
18.04.2023. 11:53
Pogledajte više