"Gidra me vukao u KOCKARNICU, a Batin GEST me RAZNEŽIO" Srpska glumica prisetila se druženja sa VELIKANIMA

09.06.2022. 16:52
Piše:
Srbija Danas
Bata i Gidra / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Вила Василија
Anegdote iz svakodnevnog života.

Gostujući na štandu Srbije Danas na sajmu medija, imali smo priliku da ugostimo našu glumicu Evu Ras koja slavi 60 godina karijere. Britkog jezika i specifičnog šarma, uspela je da nas nasmeje, ali i da nam otkrije anegdote iz života glumaca koje do sada nismo znali. 

Naime, ona je bila veoma dobra prijateljica sa pokojnim Dragomirom Bojanićem Gidrom i Batom Živojinovićem, a mi smo iskoristili ovu priliku kako bismo se prisetili njihovog života i od Eve čuli, kakvi su zapravo oni bili. 

Eva Ras / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
LJUBAV PREMA NJOJ GA JE OTERALA U SMRT: Jesenjin je ludo voleo 20 godina stariju balerinu, ali se romansa završila TRAGEDIJOM

LJUBAV PREMA NJOJ GA JE OTERALA U SMRT: Jesenjin je ludo voleo 20 godina stariju balerinu, ali se romansa završila TRAGEDIJOM

Za tačno mesec dana počinje jedno od najjačih izdanja Exita!

Za tačno mesec dana počinje jedno od najjačih izdanja Exita!

Ona se još u mladosti družila sa Gidrom. 

- Gidra je dosta voleo da ide u kockarnicu, a ja ne. Jednom prilikom su me on i još neki ljudi kada smo bili na gostovanju u Parizu bukvalno odvukli u kockarnicu. Ja sam tada potrošila bukvalno novac u vrednosti današnjih 100 dinara. Posle se Gidra često šalio na račun tog mog postupka i prepričavalo se to. Ipak, on je bio veliki čovek, zaista, uvek je svima pomagao. Eto, ja sam bila iznenađena kada je ležao u bolnici. On se šlogirao, a mi smo mu došli u posetu i iznenadili se koliko je živahan. Posle izvesnog vremena njegova Ljalja, njegova žena, rekla je da treba da krenemo kući, jer ćemo ga ubiti ako ostanemo. On zapravo nije mogao da pomera ruku, ali je glumio da mu je dobro, toliko uspešno, da smo mi mislili da mu nije ništa. Jednostavno, nije želeo da se brinemo - setila se Eva. 

Gidra / Izvor: Foto: Youtube/Printscreen/Dimitrije Krstic

Sa Batom Živojinovićem takođe je bila u prijateljskim odnosima. 

 - Bata je bio veliki laf. Jednom kada je putovao na snimanje u Rumuniju, pitao je moju Krunu, šta treba da joj kupi ili donese iz Rumunije, a ona je tražila vevericu. Kaže da je Bata svakoga dana na setu dosađivao svima, dok mu nisu našli tu vevericu i na kraju je doneo Kruni vevericu. Ona je posle pravila haos po kući, iskakala iza ćoška, jednostavno nismo znali šta sa njom da radimo i na kraju su je moja kćerka Kruna i Bata zajedno odneli u šumu i pustili - ispričala nam je Eva. 

Bata Živojinović / Izvor: Foto: Youtube printscreen/CybXaj

 

Piše:
Srbija Danas
09.06.2022. 16:52
Pogledajte više