I TO NASTAVAK, NIJE KOPIJA! Spremite se, stiže novi PREDATOR! (VIDEO)

28.01.2018. 10:44
Piše:
Srbija Danas
Predator / Izvor: Foto: Youtube printscreen/WatchMojo.com
Zver se vraća.

Originalni film Džona Mektirnana iz 1987. s Arnoldom Švarcenegerom još uvek važi za jedan od najboljih akcionih filmova i svakako zaslužuje kultni status kod SF fanova.

Nastavak takođe nije bio uopšte loš (mnogi smatraju da je i bolji od prvog dela), ali onda je usledila propast franšize s nekoliko nastavaka koji su bili, rečju, katastrofalni.

Izgleda da bi se ove godine franšiza mogla vratiti na pravi put. Režiser i scenarista novog "Predatora" je Šejn Blek, koji je i glumio u originalnom filmu. Dosad je režirao "Iron Man 3" i napisao scenarije za gomilu filmova, poput prva dva "Smrtonosna oružja", "Poslednjeg skauta" i "Poslednjeg akcionog heroja".

Novi "Predator" neće biti rimejk originala, nego nastavak. Zanemariće razne "Alien vs. Predator" neuspehe, pa će se radnjom donekle nastaviti na prva dva filma. Doduše, ne donosi ništa preterano revolucionarno, s obzirom na to da će se film baviti grupom vojnika koji se bore protiv vanzemaljskog lovca na trofeje, ali ovog puta ne u džungli, nego u predgrađu još neodređenog grada. Glavni lik je bivši marinac koji otkrije postojanje vanzemaljskih lovaca na Zemlji, ali niko mu ne veruje da zaista postoje. Film je najavljen za 3. avgust.

 

Piše:
Srbija Danas
28.01.2018. 10:44
Pogledajte više