KONAČNO JE UBO! Svi hvale "Svinju", novi film Nikolasa Kejdža (VIDEO)

12.11.2021. 10:44
Piše:
Srbija Danas
Scena iz filma Svinja / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ONE Media
Posle niza promašaja...

Poslednji film Nikolasa Kejdža, "Pig"  ("Svinja") dobio je pohvale američkih kritičara, ali i oduševio gledaoce.

KOPIJA MONA LIZE PRODATA ZA NEVEROVATNU SVOTU NOVCA: Kupljena je za samo TRI evra, trgovac bio ubeđen da je prava

KOPIJA MONA LIZE PRODATA ZA NEVEROVATNU SVOTU NOVCA: Kupljena je za samo TRI evra, trgovac bio ubeđen da je prava

Pig je debitantski film režisera Majkla Sarnskog. Glavni lik u filmu je Feld (Kejdž), usamljeni muškarac koji živi bez vode i struje usred oregonske šume. Dane provodi sakupljajući tartufe sa svojom svinjom koja mu je najbolji prijatelj. Kad mu konkurentski tartufari otmu svinju, Feld prisili Amira (Aleks Vold) da ga odvede u Portland da pronađu otetu životinju.

Nikolas Kejdž / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ONE Media

Na tom putovanju Feld se susreće sa ljudima iz svoje prošlosti, a Amir shvata da je njegov saputnik jednom davnom bio poznati kuvar.

Iako je film u američkim bioskopima počeo da se prikazuje ranije ove godine, tek je veći interes publike dobio posle izlaska na Apple TV+ platformi pre nekoliko dana. 

Komentari na društvenim mrežama su uglavnom pozitivni, a neki ga upoređuju s Johnom Wickom, samo što osim ubice i psa, gledaoci prate kuvara koji pokušava da vrati svinju. Uz pohvalu samog filma, gledaoci su istakli da je gluma Nikolasa Kejdža odlična, a mnogi su primetili da glumac u filmu izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Inače, Kejdž već godinama ima finansijskih problema (velike svote novca troši nemilice na gluposti), pa je dugo primoran da prihvata praktično svaku ulogu koja mu se ponudi. U proseku, snima oko tri-četiri filma godišnje, i to su uglavnom loši filmovi B produkcije. 

 

Piše:
Srbija Danas
12.11.2021. 10:44
Pogledajte više