SKROMAN: Evo KOLIKI HONORAR je Žarko Laušević TRAŽIO za ulogu STEFANA NEMANJE!

02.09.2016. 22:47
Piše:
Srbija Danas/Informer
Žarko Laušević / Izvor: Foto:Youtube/Printscreen/Exkluziva news
Nije mnogo...

Autor projekta "Nemanjići - sjaj i senke" Branimir Radaković otkriva da je Žarko Laušević tražio 60.000 evra za ulogu Stefana Nemanje. Ovaj profesor istorije ističe da je Laušveić umetnik i profesionalac, koji će na adekvatan način izneti lik rodonačelnika dinastije Nemanjić i da honorar koji je tražio uopšte nije veliki.

- Laušević je tražio za tu ulogu 60.000 evra, a pojaviće se u šest epizoda u prvoj sezoni. S obzirom da mnogi za snimanje reklama uzmu mnogo veći novac, ovo je pristojan honorar, za jednog umetnika poput njega - kaže Radaković, i dodaje.

LAUŠ U SERIJI IGRA STEFANA NEMANJU: Glumac dobio GLAVNU ulogu u TV projektu!

Žarko Laušević / Izvor: Srbija Danas

- Žarkov zadatak biće da prikaže svu dramu rodonačelnika  dinastije Nemanjić, kada je bio primoran da uđe u sukob sa bratom. Ljubav Stefana Nemanje prema supruzi Ani je beskrajna. Imala je ogroman uticaj na njega. Mnogo su ga voleli, dobro su se razumeli, komunicirali su pogledom i on ju je sve slušao. Na kraju su se zajedno i zamonašili - otkriva autor serije.

Radaković je otkrio i kako je došlo do saradnje sa Žarkom.

- Reditelj serije Miroslav lekić je Lauševićev dugogodišnji prijatelj. Njih dvojica su stalno bili u kontaktu, pa ga je pozvao da ga pita da li je zainteresovan. Žarko je tražio da mu se odmah pošalje scenario, što je Lekić uradio. Lauševiću se na prvu loptu svidelo sve, rekao je da je scenario izvanredan i da će moći da iznese tu ulogu.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
02.09.2016. 22:47
Pogledajte više