NAJVEĆA TAJNA NOVIH "RATOVA ZVEZDA"! Fanovi će poludeti dok ne otkriju pravu istinu! (FOTO)

20.12.2017. 11:12
Piše:
Srbija Danas/Net.hr
Star Wars / Izvor: Foto: Youtube printscreen
Njihov fanatizam je za divljenje!

Izgleda da se pomno praćenje natpisa o filmu isplatilo fanovima jer su uspeli da otkriju detalj koji je većina propustila.

120 DANA SODOME! Rukopis najprljavijeg pisca u istoriji proglašen za nacionalno blago (FOTO)

Strpljiva publika koje je ostala u bioskopu posle završetka filma "Poslednji Džedaj" videla je da je glumcu Marku Hemilu, koji tumači ulogu Luka Skajvokera, pripisana još jedna uloga. Drugi lik kojeg tumači zove se Dobu Skaj, a otkad je publika to primetila, danonoćno pokušava da sazna koji je to tačno lik. Za sada se zna samo da je verovatno jedan od brojnih CGI likova, ali ni sam Mark Hemil ne želi da kaže o kojem je tačno liku reč.

Glumac je osim po ulozi u "Ratovima zvezda" poznat i po mnogobrojnim angažmanima u kojima daje glas animiranim likovima, a njegova najpoznatija takva uloga je svakako uloga Džokera u crtaćima o Betmenu. Publika zato veruje da će teško prepoznati glumca zbog njegove moći menjanja glasa, ali svejedno ne odustaju. Hemil je o dodatnoj ulozi rekao samo: "Ne znam o čemu pričate. Neću vam reći. Volim da budem tajanstven."

Veruje se da Hemil daje glas jednom od šarolikih likova u svemirskom kazinu koji posete junaci "Poslednjeg Džedaja", ali kako je tamo oko 200 jedinstvenih likova, fanovi će imati vrlo težak posao ako žele da pronađu Hemila. Na Tviteru je nastala prava lavina znatiželjnih korisnika, od kojih će neki ponovno gledati film samo da bi pokušali da identifikuju svog ljubimca.

 

Piše:
Srbija Danas/Net.hr
20.12.2017. 11:12
Pogledajte više