NE VALJA, PONOVO! 700.000 ljudi potpisalo peticiju da se opet snimi poslednja sezona "Igre prestola"

17.05.2019. 13:45
Piše:
Srbija Danas
Emilija Klark u ulozi Deneris Targerijan / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Nerd clips HD
Uh, al' su besni!

Duboko razočarani obožavaoci popularne serije “Igra prestola” pokrenuli su peticiju da se osma, poslednja sezona, koja se trenutno emituje, snimi ponovo.

Peticiju je dosad potpisalo više od 730.000 ljudi, a za samo 24 sata skupljeno je više 250.000 potpisa.

Poslednja sezona, za razliku od prethodnih, nije zasnovana na knjizi Džordža R. R. Martina, mada je navodno rasplet napisan po njegovim smernicama.

Uprkos velikim očekivanjima od poslednje sezone, sa svakom emitovanom epizodom razočaranje obožavalaca je raslo. Blagonaklona nisu bili ni kritičari - iako im je "Igra prestola" prethodnih godina bila mezimče, i često su joj na očigledne gluposti gledali kroz prste, na poslednjim epizodama ne štede svoja oštra kritičarska pera.

Tako je poslednja emitovana epizoda u kojoj je Deneris Targerijan, majka zmajeva, sravnila sa zemljom čitavu Kraljevu luku, najlošije ocenjena epizoda "Igre prestola" na sajtu Rotten Tomatoes od početka prikazivanja serije.

Ludilo Deneris Targerijan naročito je razljutilo roditelje koji su prethodnih godina svojim ćerkama davali ime po njoj. Pa, kada daju imena deci po likovima iz popularnih serija... 

 

Piše:
Srbija Danas
17.05.2019. 13:45
Pogledajte više