Ruski bestseler Sa neba padoše tri jabuke u prodaji u Vulkanu!

03.11.2022. 11:47
Piše:
Promo
Knjiga / Izvor: Foto: Promo
„Pročitajte ovu knjigu, pravi je melem za dušu.“ – Ljudmila Ulicka

U izolovanom selu visoko u jermenskim planinama, u surovoj lepoti prirode u kojoj život lebdi između stvarnosti i bajke, živi tek šačica ljudi. Njihova jedina veza sa spoljašnjim svetom jeste jedan prastari telegraf, i opasan planinski put koji čak i koze izbegavaju. Dok se bave svakodnevnim poslovima – žetvom, pravljenjem baklava, spremanjem kuća – podržavaju jedni druge u dobru i u zlu, uz razmirice, ogovaranja i smeh.

Ali ponekad je potrebna samo iskra romanse da se sve preokrene, da se poremeti krhki mir ovih neobičnih ljudi, a jedno malo čudo donosi život i nadu u napušteno selo. Sudbine nekoliko generacija povezuju ljubav i bol, osveta i praštanje, stvarno i čarobno, u priči koja ima toliko duše da će vam biti toplo oko srca: kao da ste ponovo u nedrima srećnog detinjstva, u zagrljaju najdraže osobe.

Knjiga je dostupna u svim Vulkan knjižarama i na sajtu vulkani.rs.

O autoru

Narine Abgarjan je rođena 1971. godine u Berdu u Jermeniji. „The Guardian“ je imenovao Narine kao jednu od „najsjajnijih evropskih autora“, a 2016. godine je njena knjiga „Sa neba padoše tri jabuke“ ovenčana prestižnom nagradom „Jasna Poljana“ u kategoriji XXI vek.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl redakcija@srbijadanas.com dobiće po jedan primerak knjige.

Piše:
Promo
03.11.2022. 11:47
Pogledajte više