Serija koja je PRODRMALA gledaoce - Imamo ozbiljnog konkurenta "Igri prestola"! (VIDEO)

15.03.2017. 09:58
Piše:
Srbija Danas
Serija "Tabu" / Izvor: Foto: Youtube printscreen/JoBlo TV Show Trailers
Otkrijte "Tabu".

Serija "Tabu" obara sve rekorde, pogotovo na piratskim sajtovima, što je najbolji pokazatelj da producenti u rukama imaju pravi hit. Glumac Tom Hardi oduševljen je vešću da je serija "Tabu", u kojoj on igra glavnu ulogu i figurira kao jedan od scenarista i izvršnih producenata, upravo odobrena druga sezona.

Pogledajte OVDE koji legendarni reper je umro pre dve decenije. 

Na OVOM LINKU možete videti šta je poručila porodica Ljubiše Samardžića o njegovom zdravstvenom stanju. 

Ne samo da mu je drago što će se priča, već u početku zamišljena kao trilogija, nastaviti, nego će povratiti i dva miliona funti za koje je ostao kratak nakon što su BBC One i američka kablovska mreža FX isplatili prvu sezonu. Nadoknadiće ulaganje već prodajom prve sezone na DVD-u i drugim video uslugama. Već sada su piratski portali objavili da je posle "Igre prestola" najveća tražnja upravo za Hardijevom serijom.

Radnja se odigrava 1814. u Londonu, ali to nije britanska metropola kakvu znamo iz BBC-jevih romantičnih serija, čista i uredna: ovde vidite samo naličje, prljave, zapuštene ulice, ružne dokove i hangare koji skrivaju svakakve gadosti, a gangsteri i javne kuće su svakodnevica. 

Pa, ako se još niste priključili novom serijskom ludilu, krajnje je vreme:

 

Piše:
Srbija Danas
15.03.2017. 09:58
Pogledajte više