SRPSKE ŽENE ĆE JE VOLETI JOŠ VIŠE: Nova erotska priča autorke "Pedeset nijansi" junake dovodi na Balkan

25.01.2019. 11:42
Piše:
Srbija Danas
Scena iz filma 50 nijansi sive / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Fifty Shades
Uzbudljivo štivo.

Nova knjiga autorke trilogije "Pedeset nijansi" E.L. Džejms biće objavljena u aprilu, saopštila je izdavačka kuća Vintidž buks (Vintage Books).

OSKARA za najbolji film dobija neko od OVIH ostvarenja - "Crni panter" i Ledi Gaga u trci!

Izdavač najavljuje da će nova knjiga E.L. Džejms "The Mister" biti "erotska ljubavna priča" o seksu, bogatstvu i drugim zadovoljstvima, sa bogatim Londoncem koji "retko spava sam", preneo je Asošiejtid pres. 

Knjiga se odvija u Londonu, ruralnom Kornvolu na istoku Engleske i na Balkanu. 

"Čitaocu predstavlja privilegovanog i mladog pripadnika engleske aristokratije Maksima Trevelija i misterioznu, talentovanu i lepu Alesiu Demaći, koja je nedavno stigla u London s opasnom i problematičnom prošlošću", naveo je Vintidž buks. 

Džejms, čije su se knjige "Pedeset nijansi" prodale u više od 100 miliona primeraka i pokrenule filmove vredne milijardu dolara", rekla je da je "The Mister" moderna bajka. 

"Baš sam uzbuđena što će ova strastvena nova romansa izaći u svet", navela je Džejms u saopštenju. Оna je rekla da je to priča o Pepeljuzi u 21. veku. 

"Maksim i Alesia su me odveli na fascinantno putovanje i nadam se da će moj čitaoci biti oduševljeni ovom uzbudljivom i senzualnom pričom, baš kao što sam ja bila dok sam pisala i da će se, kao i ja, zaljubiti u njih", rekla je Džejms.

 

Piše:
Srbija Danas
25.01.2019. 11:42
Pogledajte više