U četvrtak otvaranje najmodernijeg bioskopa u Beogradu

18.04.2017. 16:22
Piše:
Srbija Danas/Tanjug
Bioskopska sedišta / Izvor: Profimedia/ilustracija
Spektakl!

Bioskop "Cineplexx Big Beograd" biće svečano otvoren 20. aprila u okviru "Big Fashion šoping centra" na Karaburmi. 

Ljubitelji filmova će nakon višemesečnih radova i investicije od preko četiri miliona evra, uživati u elegantnom spoju tradicionalnog i modernog bioskopa urađenog prema visokim standardima kompanije "Cineplexx".

U Domu omladine Beograda počinje sa radom Centar za umetnost stripa

Novi "Cineplexx" će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije "Barco" laserskih projektora, zasnovanim na tehnologiji plavog lasera, koji će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

"Cineplexx Big Beograd" imaće osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 kvadratnih metara. 

Ministar kulture uručuje nagradu austrijskom književniku Peteru Handkeu

Pored 4K projektora, sve sale će biti u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom, udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene.

bioskop / Izvor: Profimedia

Sezonu u novom bioskopu "Cineplexx" otvoriće film "Paklene ulice 8", nastavak popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi.

Taj film, u režiji Gerija Greja, samo je u prvom vikendu prikazivanja zaradio 532 miliona dolara, čime je oborio rekord koji je do tada nosio film "Star Wars - Buđenje sile", sa zaradom od 529 miliona dolara. 

Za sve ljubitelje te franšize biće organizovan specijalni program na dan otvaranja novog bioskopa na Karaburmi.

Piše:
Srbija Danas/Tanjug
18.04.2017. 16:22
Pogledajte više