ZVEZDARA TEATAR: Repertoar za JUN je spreman! (VIDEO/FOTO)

20.05.2019. 14:35
Piše:
Srbija Danas/Promo
Pozorište / Izvor: Profimedia
Počela prodaja ulaznica!

Danas je počela prodaja ulaznica za predstave koje će u Zvezdara teatru igrati tokom juna.

Mesec počinje predstavom "Ljubav u Savamali", koja je nastala prema tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Ova zanimljiva, savremena priča o Romeu i Juliji iz Savamale oduševiće vas velikom energičnošću i važnom porukom!

Na repertoaru su i odlične predstave "Osama – Kasaba u Njujorku", "Hipnoza jedne ljubavi", "Kumovi", "Klaustrofobična komedija", "Pasivno pušenje", "Feliks".

U goste Zvezdara teatru ovog meseca prvi put dolazi predstava "Hamlet u selu Mrduša Donja" pozorišta Raša Plaović iz Uba, koja je nastala po tekstu Iva Brešana u režiji Duška Aškovića. Ova dinamična predstava, čija ekipa broji 22 člana, gostovaće u Zvezdara teatru 14. juna. Centar za kulturu Svilajnac i ovog meseca na našoj sceni gostuje sa predstavom Pad prema tekstu Branislave Ilić i Kokana Mladenović koji je i režirao predstavu. U predstavi koju možete pogledati 18.6. igraju Jelena Blagojević, Branislav Trifunović i Nina Nešković.

Predstava "Beton mahala" koju izvodi pozorišna trupa Joj, evo ih ovi iz Novog Pazara gostuje u Zvezdara teatru 19. juna.

Predstava "Večera budala" će 15. juna učestvovati na festivalu Pozorišni maraton u Somboru. "Osama-Kasaba u Njujorku" učestvuje 27. juna na festivalu u Andrićgradu.

Ulaznice možete kupovati i onlajn preko sajta pozorišta www.zvezdarateatar.rs

- Pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk. Hvala vam što ste deo galaksije legendarnih trenutaka i vidimo se u junu! - poručuju iz Zvezdara teatra.

Ceo repertoar za jun pogledajte u nastavku:

Zvezdara teatar / Izvor: Foto: Promo

Zvezdara teatar / Izvor: Foto: Promo

 

Piše:
Srbija Danas/Promo
20.05.2019. 14:35
Pogledajte više