POSTAO JE ATRAKCIJA MONDIJALA: Navijač uradio NEVIĐENU stvar da dođe do ULAZNICE (VIDEO+FOTO)

18.06.2018. 14:33
Piše:
Srbija Danas
Fudbalska reprezentacija Perua / Izvor: Profimedia
Ljubav prema reprezentaciji nema granice.

Fudbalska reprezentacija Perua poražena je na startu Mondijala od Danske. Promašen penal skupo je koštao selekciju koja je učešće na Svetskom prvenstvu čekala još od 1982. godine.

Tek što su stigli u Volgograd, Englezi napravili HAOS! (VIDEO)

Priželjkuje duel sa Srbima: Najzgodnija navijačica Hrvatske ovako ČESTITALA Srbiji pobedu nad Kostarikom

ANA IZVINI: Švajni rekao supruzi da Srbija nema šanse protiv Nemačke (FOTO)

Fudbalski savez Perua dobio je samo 43.000 ulaznica, ali je u Rusiju stiglo 80.000 navijača ove selekcije, koji su u Saranjsku pre utakmice sa Dancima napravili sjajnu atmosferu. Mnogi od njih putovali su i 64 sata jer su to bili najjeftiniji letovi, dok je u ovoj južnoameričkoj državi zabeležen porast otkaza, pošto su ljudi i na taj način pokušali skupiti novac za put na SP.

Najsmešniji primer je navijača Migela F. (24) koji se ugojio 24 kg, kako bi došao do ulaznica za utakmice svoje reprezentacije.

- Nisam uspeo da kupim ulaznice, a obećao sam si da ću ići u Rusiju. Fudbal je moj život, a reprezentacija mi je sve. Morao sam se nekako dokopati prvenstva - istakao je Migel.

Jedini izbor da kupi ulaznice u slobodnoj prodaji, bile su one za osobe sa posebnim potrebama.

- Čitao sam zahteve. Moraš da budeš u kolicima, to nije dolazilo u obzir. Drugi uslov je bio neki ženski problem koji očito nemam, a treći gojaznost. Da biste mogli aplicirati te ulaznice morate da imate indeks telesne mase veći od 34. Bio sam na 30 i izračunao sam da moram da se ugojim 24 kg. Nije bilo druge - otkrio je Migel kome je na kraju pošlo za rukom da dobije ulaznice.

- Dok sam se gojio, plivao sam svakog dana dva kilometra da me ne ubije tako naglo povećana kilaža, a i mama se jako brinula. Na sreću, dobro je ispalo - rekao je navijač Perua Migel.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
18.06.2018. 14:33
Pogledajte više