ŠVEDSKI FUDBALERI: Džaka je naša šansa (FOTO)

02.07.2018. 20:43
Piše:
Srbija Danas
Granit Džaka / Izvor: Reuters
Podiglo se mnogo prašine.

Granit Džaka je ponovo u centru pažnje. Vezista reprezentacije Švajcarske, koji je postigao gol protiv Srbije i proslavio ga na kontroverzan način, našao se na udaru reprezentativac Švedske. Član Arsenala je, kako tvrde Šveđani, najslabija karika Švajcaraca u psihološkom smislu, a jasno je da su njihove izjave izrečene sa namerom da isprovociraju Albanca koji igra za Švajcarsku.

FOTOGRAFIJA KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU: Brazilka UDARILA na Meksikance CRNOM MAGIJOM! (FOTO)

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Navijač izvršio SAMOUBISTVO posle eliminacije Argentine (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

SA 24 BIO JE KAPITEN FRANCUSKE NA SVETSKOM PRVENSTVU I IMAO SVET POD NOGAMA: Streljan je zbog svojih zločina 14 godina kasnije (FOTO)

- Čuli smo da lako dobija kartone, pa je tu naša šansa. Pokušaćemo da ga navedemo da dobije crveni karton - rekao je Mikael Lustig, defanzivac Seltika.

- Ako ranije dobije javnu opomenu, biće pod velikim pritiskom. Onda će morati da pazi šta će da radi sa nogama u duelima sa našim igračima - izjavio je napadač Džon Gvideti.

Ostaje da se vidi kako će Džaka, koji je kažnjen od strane FIFA zbog kontroverznog naična proslave gola protiv Srbije, reagovati na provokacije Šveđana. Švajcarska i Švedska u utorak od 16 časova u Sankt Peterburgu igraju meč osmine finala. Pobednik tog duela će u četvrtfinalu na boljeg iz dvoboja Engleska - Kolumbija.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
02.07.2018. 20:43
Pogledajte više