ZA NJOM JE ODLEPILA PLANETA! Seksi Hrvatica sa tribina zove se IVANA i bila je kandidatkinja za mis (FOTO)

17.06.2018. 10:53
Piše:
Srbija Danas
Hrvatica / Izvor: Foto: Tanjug/AP
Kad se pojavila na stadionu u Kalinjingradu, niko nije mogao da odvoji pogled sa nje.

Pobeda Hrvatske nad Nigerijom (2:0) u prvom kolu Svetskog prvenstva ostala je u senci zgodne navijačice iz komšiluka, čija je pojava na stadionu u Kalinjingradu privukla veliku pažnju. U pitanju je 26-godišnja Ivana Knol, koja je pažnju javnosti privukla još 2016. godine kad se kandidovala za Mis Hrvatske kao predstavnica dijaspore.

IZNENAĐENJE: Srbi i Hrvati se našli oči u oči, a onda se desilo nešto što je ŠOKIRALO region (FOTO)

ŠTA PIŠU HRVATI? Srbija izlazi na megdan Kostariki, a šta PROGNOZIRAJU mediji iz komšiluka (FOTO)

- Mis Hrvatske želim da postanem zato što smatram da je to san svake devojke i zaista bi lepa uspomena bila i sećanje u starosti - rekla je tada atraktivna brineta.

Lekovi / Izvor: FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA-UPRAVA CARINA

Otkrila je da je rođena u Nemačkoj u kojoj je živela do osme godine, a potom je do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živela u Hercegovini s roditeljima.

- Godinama sam se bavila latinoameričkim plesovima i nastupala. Porodica i partner su mi uvek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na izboru za Mis. Osim moje ljubavi prema plesu, oduvek sam obožavala da putujem, za mene nema ništa lepšeg na svijetu od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju volim. Uspela sam upoznati do sad mnogo zemalja, a cilj mi je posetiti sve - dodala je Ivana.

Na svom nalogu na Instagramu predstavila se kao trbušna plesačica, plesačica na šipci i putnica, a kako izgleda - nema sumnje da će tek privlačiti pažnju na Mondijalu.

Hrvatska naredni meč igra protiv Argentine, u četvrtak u Nižnjem Novgorodu, pa eto nove prilike da Ivana Knol izazove uzdahe širom sveta.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
17.06.2018. 10:53
Pogledajte više