ĐORĐEVIĆ: Imamo nove zdravstvene probleme, ali moramo da ih prihvatimo

23.08.2017. 21:33
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Đorđević / Izvor: MN Press
„Orlovi“ bolji od Italijana u Atini.

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đoršđević bio je zadovoljan posle pobede nad Italijom rezultatom 73:65 u prvoj utakmici „Akropolis kupa“ u Atini.

Pogledajte svemirsku asistenciju Jovića i ludačko kucanje Lučića! Perfektno! (VIDEO)

AKROPOLIS KUP: Kakva sila - Bobi i Bogdan gaze, Srbija ne može da izgubi!

- Više nema prijateljskih utakmica, jer kako se bliži Evropsko prvenstvo, sve reprezentacije i u pripremnim mečevima žele da pobeđuju. Bila je ovo veoma jaka, fizički zahtevna utakmica u kojoj su Italijani 30 minuta prikazali zavidnu snagu i čvrstinu. Mi smo dobro odgovorili na takvu igru, pojačali agresivnost u odbrani i na kraju pobedili – istakao je Đorđević.

Ima i stvari koje nisu savršeno funkcionisale.

Nikola Kalinić / Izvor: MN Press

- Nije mi se dopalo kako smo lako dozvolili Italiji da napravi seriju 9:0 u trećoj četvrtini, ali je dobro što smo na tu situaciju brzo i efikasno odreagovali. Boban Marjanović je danas odigrao, verovatno, najbolju utakmicu u pripremnom periodu.

Đorđević ne može i dalje mirno da spava zbog nepovoljnog zdravstvenog biltena.

- U timu nije bilo Kalinića, koji juče nije trenirao zbog problema sa leđima i Lazića koga muči povreda ramena. Imamo zdravstvenih problema, ali moramo da prihvatimo situaciju i nastavimo da se spremamo i radimo, jer je šampionat sve bliže – zaključio je Đorđević.

Piše:
Srbija Danas
23.08.2017. 21:33
Pogledajte više