SALE OTVORIO DUŠU: Zbog OVOG igrača smo postali TIM, a znam koga ću da šutnem u ZADNJICU (FOTO)

14.09.2017. 09:56
Piše:
Srbija Danas
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević / Izvor: Tanjug
Srbija u polufinalu Evrobasketa.

Kao retko kad, posle meča sa Italijom, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević govorio je javno o svojim izabranicima. Laknulo je šefu stručnog štaba ‘Orlova’ , tako da je posle plasmana u polufinale  rešio da govori o pojedinim igračima poimence. Naravno, prvo o kapitenu:

POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Mačvan ne krije ponos, a evo šta tek očekuje u nastavku šampionata (FOTO)

CIMER NIJE ŽELEO DA KRIJE: Dragić OTKRIO malu tajnu velikog ZVEZDAŠA Luke Dončića (FOTO)

- Mačvan je lepak ovog tima. Tokom priprema desila se utakmica protiv Grčke, kada je imao temperaturu 38,5 i on je rekao da ne dolazi u obzir da ne igra. Igrao je dok je mogao, posle smo ga dva dana vraćali iz mrtvih. Tada je ovaj tim postao tim. Pokazao je velike ljudske i igračke kvalitete. Ogromne pohvale za njega – rekao je Đorđević.

Milan Mačvan / Izvor: MN Press

Potom su se na ‘skeneru’ Saleta našli centri Marjanović i Kuzmić.

– Marjanović je bio hirurški precizan, odlično je razbio protivničku odbranu, ali mora da koristi svoju snagu kada dođu fizički jaki centri. Kuzmić je bio odličan u odbrani.

Najoštriji je bio prema Vladimiru Lučiću za kog je rekao da će ga šutirati u zadnjicu.

Vladimir Lučić / Izvor: Profimedia

– Lučić je igrač je koji čita igru jako dobro, porastao je u pobedničkom timu, uvek je bio u timovima koji su pobeđivali. Uvek se trudi da pokaže sve što zna, čak i tokom priprema bio je jako dobar. Došao je na pripreme najbolje od svih, podigao je igru na novi nivo, a mnogo mi je drago što je s nama, što je je deo ovog malog uspeha. Ali, šutiracu ga u zadnjicu kako bih ga učinio još boljim i terao da radi još više – našalio se Đorđević, a preneo je MocartSport.

 

Piše:
Srbija Danas
14.09.2017. 09:56
Pogledajte više