ADŽIĆ O POVREDI: Ovo mi se NIKAD nije desilo!

17.02.2018. 18:43
Piše:
Srbija Danas
Luka Adžić / Izvor: MN Press
Vezista Zvezde postigao vodeći gol protiv Javora.

Kada je Luka Adžić u 5. minutu zatresao mrežu Javora, već tada je postalo jasno da će Crvena zvezda nastaviti da korača ka povratku titule na Marakanu. Prvi gol Novoj godini, na superligaškim mečevima, bio je delo naslednika nekadašnjeg kapitena crveno-belih Ivana Adžića, ali je na njegovu veliku žalost pre 90. minuta morao da izađe sa terena.

FOTKA MESECA! Pogledajte sliku iz Niša koja je ODUŠEVILA navijače VEČITIH rivala (FOTO)

ZVEZDA NEMA ČEGA DA SE PLAŠI: Novi VELIKI i neočekivan kiks Armejaca (FOTO)

Luka Adžić / Izvor: MN Press

Luku su na nosilima izneli sa terene, a to je izazvalo zabrinjavajuće reakcije kod stručnog štaba i svih navijača Zvezde.

– Uhvatio me je grč, i to u stopalu, što je pomalo čudna situacija. I ranije su me hvatali grčevi, ali nikada u stopalu. Srećom, sve je u redu - istakao je Adžić za klupski sajt.

DA LI ĆE BOAĆI ZAIGRATI U MOSKVI: Nedelja dan ODLUKE!

Zvezdin biser je ove sezone bio strelac pet pogodaka, sjajnu seriju nastavio je i sa Ivanjičanima.

– Nekako to prvo kolo je uvek neugodno za nas. Dobro smo se pripremili za utakmicu i drago mi je da smo napravili dobar rezultat, kao i to što sam baš ja postigao taj prvi gol. Često ostajem posle treninga i vežbam na završnici, radim individualno jer želim sebe da nadogradim i eto drago mi je da sam baš levom nogom dao gol. Igrom slučaja Pešić mi je ponovo namestio gol pa se ja njemu zahvaljujem. Nadam se da će toga biti i u budućnosti, da će se ponavljati i golovi i asistencije, dodao je Adžić.

MILOJEVIĆ POSLE POBEDE: Pokazali smo OZBILJNOST!

U sredu se igra revanš šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA. Vezista smatra da će tim sa Marakane i u Moskvi jurišati na pobedu.

– Bez primljenog gola idemo u Moskvu, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za revanš utakmicu. Biće jako teško ali mislim da imamo povoljan rezultat, i uz dobru analizu i dobar rad mislim da možemo do dobrog rezultata - rekao je Luka Adžić, strelac prvog gola za Crvenu zvezdu protiv Javora.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Piše:
Srbija Danas
17.02.2018. 18:43
Pogledajte više