U POSLEDNJEM TRENUTKU: Stanojević napravio ROKADU! Novo ime na spisku PUTNIKA za Belek!

13.01.2021. 19:17
Piše:
Srbija Danas/Telegraf
FK Partizan, Aleksandar Stanojević / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Crno-beli osvežili kadar.

Samo dva dana pred odlazak na pripreme u Tursku, Partizan je proširio spisak igračkog kadra za još jednog bisera iz sopstvene škole.

BONUS KOJI SE NE PROPUŠTA - Preuzmi ovde 2.000 RSD i 200 spinova

BONUS KOJI SE NE PROPUŠTA - Preuzmi ovde 2.000 RSD i 200 spinova

TRAŽI SE JOŠ JEDAN RIVAL: Partizan SAZNAO novog protivnika na pripremama u Turskoj!

TRAŽI SE JOŠ JEDAN RIVAL: Partizan SAZNAO novog protivnika na pripremama u Turskoj!

SVE PUCA OD LUKSUZA: Pogledajte u kakvom RAJU će uživati tim Partizana (VIDEO)

SVE PUCA OD LUKSUZA: Pogledajte u kakvom RAJU će uživati tim Partizana (VIDEO)

Virus korona poremetio je fudbalski kalendar, pa se tako večeras (21.00) igra Superkup Francuske i sastaju se PSŽ i Marselj. Parižani su u dobroj formi i ulaze u ovaj meč kao favoriti – kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Marselj.

Tako je šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević odlučio da umesto Aleksandra Miljkovića, na pripreme u Belek putuje perspektivni Aleksa Purić.

Talentovani defanzivac trebalo bi da nadomesti odsustvo iskusnijeg kolege, razlog za njegovo naknadno pozivanje je i činjenica da Miljković ostaje u Beogradu, usled ispitivanja posledica virusa korona, pa će Maki Banjak opet biti korišćen kao desni bek, dok će Aleksa popuniti konkurenciju na mestu centralnog defanzivca.

Biser crno-belih će u Turskoj imati priliku da se nametne stručnom štabu. Reč je o momku koji se u oktobru obavezao na vernost Parnom valjku, potpisavši prvi profesionalni ugovor sa Partizanom i povremeno je priključivan radu prvog tima, što kroz treninge, što kroz kontrolne mečeve, na kojima je trener Stanojević imao priliku da se uveri u njegove mogućnosti.

Aleksa Purić / Izvor: Foto: FK Partizan

Inače, Aleksa Purić je rođen 2003. godine i član je omladinske selekcije koju sa klupe predvodi trener Nenad Brnović, bivši fudbaler crno-belih, a u Humsku je stigao iz škole fudbala "Savacium" iz Šapca, iste one u kojoj su ponikli Saša Lukić i Strahinja Pavlović, sada fudbaleri Torina i Monaka.

Osim Purića, na pripreme sa prvotimcima putuju i golman Lazar Slavković, zatim ofanzivci Mihajlo Petković, Marko Milovanović, Samed Baždar i Vanja Vlahović, koji su takođe tokom minule jeseni prošli "filter" u najjačoj selekciji i dobili su poziv u Tursku, kao nagradu za uloženi trud.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf
13.01.2021. 19:17
Pogledajte više