ARAPI POVEĆALI PONUDU: Al Ain ne žali NOVAC za Milojevića (FOTO)

08.02.2019. 08:42
Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
Vladan Milojević / Izvor: Foto: FK Crvena zvezda
Trener crveno-belih na ceni.

Finalista ovogodišnjeg izdanja klupskog Svetskog prvenstva, Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ne odustaje od trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića. Klub koji je nedavno napustio hrvatski stručnjak Zoran Mamić, rešio je da poveća ponudu za najboljeg trenera Superlige i glavnokomandujućeg sa klupe učesnika Lige šampiona.

STOJKOVIĆ: Zvezdaši, očekujte titulu! (FOTO)

SMANJUJE SE SRPSKA KOLONIJA U BORISOVU: BATE ostao bez još jednog igrača (FOTO)

FK Crvena zvezda / Izvor: Srbija Danas

SJAJNA VEST: Bivši Zvezdin fudbaler pobedio leukemiju i putem Instagrama poslao snažnu poruku (FOTO)

Zvezda je prvi "napad" od 3.200.000 neto godišnje plate Milojeviću glatko odbila, ali Arapi su spremni da pojačaju iznos, samo da se domognu Vladana Milojevića koga ugovor veže do leta 2020. godine.

Prema poslednjim saznanjima, Milojeviću je spremna veća ponuda od Al Aina i stićiće do kraja februara, kako bi šef struke srpskog šampiona preuzeo Al Ain već posle Večitog derbija, koji je na programu drugog marta.

IGRAN JE NBA KLASIK: Pobednik je ODLUČEN sa zvukom SIRENE! (VIDEO+FOTO)

Ne bi bilo čudno da crveno-beli odbiju i ovaj nalet Arapa, jer žele po svaku cenu da zadrže Milojevića, a u Al Ainu su spremili i rezervnu varijantu. Ukoliko ne bi privoleli srpskog trenera početkom narednog meseca, ostavljen je plan za leto, kada bi u eventualnom trećem pokušaju krenuli u angažovanje tvorca evropske Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda brazilska odbojkašica Rozamarija Montibelje

 

Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
08.02.2019. 08:42
Pogledajte više