BARSELONA IZDALA NAREĐENJE: Dovedite Srbina što pre! A nije Bane Ivanović! (FOTO)

03.12.2018. 11:18
Piše:
Srbija Danas
Luka Jović / Izvor: MN Press
Uzbuna na Kamp Nou.

Barselona se pobedom nad Viljarealom vratila na čelo La lige, ali španskom šampionu ne žele da se uspavaju posle dobrih rezultata. Čelnici Katalonaca razmišljaju o budućnosti, pa su tako nedavno pokazali interesovanje da na Kamp Nou dovedu Branislava Ivanovića.

Bivši kapiten Orlova istaknut je kao rešenje u defanzivi evropskog giganta, međutim, u ovom klubu nameravaju da angažuju još jednog Srbina.

Milojević OTKRIO koliko je OZBILJNA povreda Boaćija i kada će TRIO defanzivaca opet na teren! (FOTO)

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Ugledni novinar najstrašnije PONIZIO Albance sa Kosova i LAŽNOJ državi dao NOVO ime!

PRAVE ŠOU GDE STIGNU: Tavamba i Leonardo NASTAVILI da TERORIŠU golmane

Naime, obzirom da Luis Suarez uskoro puni 32 godine, u Barsi razmišljaju ko bi mogao da nasledi maestralnog Urugvajca u napadu.

Katalonci su odavno krenuli u ofanzivu na Luku Jovića, golgeter Ajntrahta i reprezentacije Srbije blista u dresu bundesligaša iz Frankfurta. Konstantno dobre partije nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, naterale su upravu šampiona da svakodnevno prate njegova izdanja u nemačkom prvoligašu.

- Srbin se uklapa u profil igrača koji trenutno Barselona traži na tržištu i kako Gol razume, klub želi da dovede mladog napadača, koji može odmah da se priključi prvom timu, kao što je to bio slučaj sa štoperom Samjuelom Umtitijem 2016. godine, koji je premašio očekivanja i postao saigrač Đeraru Pikeu u odbrani već u prvoj sezoni - piše britanski portal Gol.

Jović nastavio da rešeta, ali... (VIDEO)

Prelazak na Kamp Nou, prema ovom portalu, jedini je način da Luka izraste u veliku zvezdu.

- Umtiti je pokazao da je ogroman talenat dok je bio u Lionu, ali je morao da pređe u Barselonu da bi postao zvezda. Isti put čeka Jovića, koji je došao na dvogodišnju pozajmicu u Ajntraht u junu 2017. godine, iako je sportski direktor nemačkog kluba Bruno Hubner potvrdio da će klub aktivirati otkupnu klauzulu koja je između 10 i 12.000.000 evra - naveo je Gol.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
03.12.2018. 11:18
Pogledajte više