BEN ŽELI SVE TROFEJE: Titula je BLIZU, hoćemo i DUPLU KRUNU

25.04.2022. 13:24
Piše:
Srbija Danas
El Fardu Ben / Izvor: MN Press
Crveno-beli dočekuju Čukarički u trećem kolu plej-ofa Superlige.

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje utakmica 3. kola plej-ofa Superlige protiv Čukaričkog na stadionu “Rajko Mitić”, a El Fardu Ben ističe da su crveno-beli spremni da se za još jedan korak približe osvajanju pete uzastopne titule.

"GERILSKA AKCIJA": Mostovi širom Srbije "osvojeni" od strane navijača Crvene zvezde (FOTO)

"GERILSKA AKCIJA": Mostovi širom Srbije "osvojeni" od strane navijača Crvene zvezde (FOTO)

DELIRIJUM U AMERICI: Zvezdinog bisera NAVIJAČI IZNELI SA TERENA (VIDEO)

DELIRIJUM U AMERICI: Zvezdinog bisera NAVIJAČI IZNELI SA TERENA (VIDEO)

NAVIJAČI ŽESTOKO PROVOCIRALI MATIĆA! Srbin ih sa TRI PRSTA sve ućutkao (VIDEO)

NAVIJAČI ŽESTOKO PROVOCIRALI MATIĆA! Srbin ih sa TRI PRSTA sve ućutkao (VIDEO)

- Prijala nam je mala pauza od utakmica, s obzirom da tokom čitave sezone igramo gotovo na svaka tri dana. Veliki posao smo već odradili, ali je finiš sezone izuzetno bitan i peta uzastopna titula je dodatni motiv. Jedan sam od retkih igrača koji se može pohvaliti takvim učinkom.  U crveno-belom dresu sam osvojio četiri trofeja nacionalnog prvenstva i jednu titulu kupa, prošla sezona je zbog osvajanja duple krune bila posebna, a sada smo veoma blizu da taj uspeh i ponovimo, veći motiv od toga nam nije potreban - istakao je Ben za klupski sajt.

Osvrnuo se Ben i na utakmicu polufinala Кupa Srbije koju će izabranici Dejana Stankovića odigrati protiv Novog Pazara na domaćem terenu.

- Pored nacionalnog prvenstva, cilj je osvajanje i kupa. Prethodne sezone smo vratili duplu krunu na Marakanu i želimo da tako i ostane. Za sada sve ide po planu. Dugo sam u klubu i svestan sam značaja osvajanja oba trofeja. Naši navijači žive za takve trenutke i kada se prisetim radosti koju smo im priredili posle prošlogodišnjeg finala jedino što želim jeste da i ove godine bude isto. 

Podrška navijača je veoma bitna fudbalerima Crvene zvezde, a to je još jednom potvrdio i najefikasniji stranac u Zvezdinoj istoriji.

- Podrška ove sezone je zaista fenomenalna, osećamo koliko se naši navijači trude da nam daju dodatnu snagu. Prava potvrda za to je i utakmica protiv TSC kada su iako je bio u pitanju radni dan ispunili našu tribinu i još jednom pokazali zašto su najbolji na svetu. Njihova pesma, podrška kao i samo prisustvo na gostovanjima, ali i Marakani izvlači ono najbolje iz nas. Ostalo je još malo do kraja sezone, pozivamo ih da budu uz nas na svakoj utakmici kako bismo zajedno ostvarili ciljeve i radovali se uspešnoj sezoni Zvezde - zaključio je Ben.

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda pročitajte OVDE

BONUS GALERIJA:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
25.04.2022. 13:24
Pogledajte više