BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SVEDOK HAOSA: Trebalo je preživeti LUDILO! Dva sata smo DRŽANI kao taoci! (VIDEO)

13.03.2018. 15:48
Piše:
Srbija Danas/Srpski Telegraf
Ognjen Vranješ / Izvor: MN Press
Neredi obeležili veliki evropski derbi.

Nemile scene u derbiju grčkog prvenstva, između PAOK-a i atinskog AEK-a i dalje su glavna tema na evropskoj fudbalskoj sceni. Podsetimo, meč dve vodeće ekipe završen je prekidom u poslednjem minutu, kada je sudija poništio gol Varele za pobedu Solunjana, a predsednik domaćina Ivan Savidis uleteo sa pištoljem na teren da se obračuna sa arbitrima.

Vlasnik PAOK-a se izvinio

EKSPRESNO: Tadićev Sautempton IMENOVAO trenera! (FOTO)

MILOJEVIĆ PRED MAČVU: Lek za kiks sa Napretkom je dobra utakmica

Fudbalski savez Grčke suspendovao je prvenstvo i zabranio igranje mečeva do daljnjeg, a među svedocima užasnih scena bio je i jedan Srbin. Nekadašnji igrač Crvene zvezde Ognjen Vranješ, koji sa uspehom brani boje Atinjana, opisao je detalje u "trećem poluvremenu" velikog derbija.

- Bilo je veoma napeto posle utakmice, jedva smo preživeli solunski pakao. Ostali smo dva sata posle ponoći na stadionu, jer nismo mogli da izađemo od navijača PAOK-a. Nisam nikad ništa slično doživeo u karijeri. Bio sam svestan čitave situacije i da njihov predsednik ima pištolj. Međutim, bio sam uveren da ne može da dođe do većih incidenata na stadionu, jer su policijske snage bile ogromne. U Atinu smo stigli tek sutradan, jer je čitav Solun bio blokiran posle utakmice - istakao je Vranješ.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Srpski Telegraf
13.03.2018. 15:48
Pogledajte više