BIVŠI REPREZENTATIVAC JUGOSLAVIJE ŽESTOKO ODGOVORIO: Rambo je miš (FOTO)

26.02.2019. 22:21
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Dejan Petković / Izvor: MN Press
Ne stišava se bura u fudbalskoj javnosti.

Otkriće Dejana Ramba Petkovića i Radeta Bogdanovića da im je tražen novac kako bi bili deo reprezentacije tadašnje Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u Francuskoj, podigao je veliku prašinu u fudbalskoj javnosti. ''Srpski telegraf'' je od jednog od učesnika SP u Francuskoj dobio informaciju da je Željko Petrović platio kako bi se tada našao na spisku od 22 igrača u timu selektora Slobodana Santrača. Predsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije bio je Miljan Miljanić, a generalni sekretar Branko Bulatović, a sva trojica više nisu među živima. Željko Petrović je u razgovoru za ''Srpski telegraf'' demantovao da je platio za odlazan na Mondijal, ali je i optužio Petkovića i Bogdanovića za udaranje po mrtvima.

BAŠ NEMA SREĆE: Otišao iz Zvezde i odmah doživeo veliki peh!

BAŠ NEMA SREĆE: Otišao iz Zvezde i odmah doživeo veliki peh!

NIJE NI IGRAO DERBI: Ljajić suspendovan, ali su navijači moćnom porukom pokazali da misle ne njega (FOTO)

NIJE NI IGRAO DERBI: Ljajić suspendovan, ali su navijači moćnom porukom pokazali da misle ne njega (FOTO)

 - Sramota je šta su njih dvojica izjavila. Još Bogdanović priča da je preko nekog novinara Bata Bulatović pokušao da uzme pare. Ako si već bio igrač, pokaži m*da i reci ko ti je tražio pare.To mogu da kažu samo mali miševi.Miljan da to uradi? Santrač, koji je bio najbolji čovek na svetu i mučio se tamo, radio po OFK Beogradu. Ti ljudi su mrtvi i ne mogu da odgovore. Mizerne i jeftine su te optužbe. To je čist kompleks niže vrednosti. Pa najbolje je da su na Mondijal išli Rambo i Rade, a da su Dragan Stojković Piksi, Peđa Mijatović i Dejo Savićević ostali kod kuće - rekao je Petrović.

Željko Petrović / Izvor: MN Press

Nekadašnji igrač podgoričke Budućnosti, zagrebačkog Dinama, Sevilje i PSV-a objasnio je i kako je on došao do reprezentacije Jugoslavije.

 - Ja sam došao naknadno iz Japana, imao sam 33 godine. Nisam imao nikakav interes da idem na Mondijal u smislu nekog sledećeg transfera. Bio sam na kraju karijere. Da mi je neko tražio jedan evro, pljunu bih ga u lice. Smatrao sam da je trebalo da imam više nastupa za reprezentaciju i nikad se nisam bunio javno. Svima njima sam govorio u lice šta sam imao - zaključio je Petrović.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaamerička odbojkašica Kelsi Robinson.

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
26.02.2019. 22:21
Pogledajte više