BOMBA: Bivši igrač Partizana na pragu PRELASKA U Totenhem (FOTO)

26.04.2018. 11:02
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: MN Press
Klub iz Londona želi da se pojača i umeša u borbu za trofeje.

Iako su i ove sezone imali blistavih trenutaka, fudbaleri Totenhema su još jednom ostali praznih šaka. Trofeji su ponovo zaobišli "Vajt Har Lejn". Zato su u klubu iz Londona rešili da se odreše kesu i da se pojačaju. Nas spisku je nekoliko igrača koji bi četu Maurisija Poketina učinili konkuretnim sa najboljim timovima Premijer lige.

"DABOGDA IMAO PA NEMAO": Bio je prvak Evrope sa Mančester junajtedom i zarađivao MILIONE, a sad je PICA majstor (FOTO)

Jedan od njih je i Ljubomir Fejsa, koji je prošlog leta dovođen u vezu sa prelaskom na “Vajt Hart Lejn”, ali do realizacije transfera nije došlo. Mediji pišu da nekadašnji fudbaler Partizana ne bi bio dugoročno rešenje s obzirom da ima 30 godina, ali da su njegov mentalitet i iskustvo koje poseduje preko potrebni klubu u ovom trenutku.

Fejsa je, kako se navodi, karika koja nedostaje ovom timu, i ne pokazuje znake umora pošto je ove sezone već odigrao 32 utakmice za Benfiku. Osvojio devet uzastopnih titula sa Partizanom, Olimpijakosom i Benfikom, a čini se da je propala šansa za desetu nakon nedavnog poraza od Portoa u 90. minutu posle kojeg lisabonki “orlovi” zaostaju dva boda za velikim rivalom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Piše:
Srbija Danas
26.04.2018. 11:02
Pogledajte više