BOMBA IZ MADRIDA: Real BRUTALNO nokautirao Barsu! Jović ide u OVAJ klub, kao deo celog POSLA!

14.09.2020. 18:01
Piše:
Srbija Danas
Luka Jović / Izvor: Profimedia
Srpski napadač ipak menja sredinu.

Uprava Reala iz Madrida, tačnije predsednik šampiona Španije Florentino Perez, pokušaće da Barseloni ukrade Lautara Martineza ispred nosa!

Dopuni nalog preko terminala i uzmi bonus 3%

Dopuni nalog preko terminala i uzmi bonus 3%

VELIKI POVRATAK: Mandžukić ponovo u Seriji A

VELIKI POVRATAK: Mandžukić ponovo u Seriji A

PRVI RASTANAK: Siti pozajmio bivše igrače Zvezde - jedan je OTIŠAO u Veronu, a drugi u klub iz regiona!

PRVI RASTANAK: Siti pozajmio bivše igrače Zvezde - jedan je OTIŠAO u Veronu, a drugi u klub iz regiona!

Nisu Madriđani od početka prelaznog roka aktivirali "bombu", što ih je krasilo prethodnih godina, podsetimo, samo su u prethodnoj fudbalskoj pijaci potrošili više od 300.000.000 evra na transfere, zbog čega se Perez kreditom zadužio u jednom poznatoj američkoj banci.

Izgledalo je u prvom momentu da će jedino pojačanje Reala ovog leta zapravo biti samo Martin Edegard, koji je uspešno završio pozajmicu u Real Sosijedadu, međutim, iz Milana je pod oznakom "ekskluzivno", stigla vest da je Real spreman da dovede Martineza, jer je postigao usmeni dogovor oko ovog transfera!

Naime, Kraljevići su spremili ponudu od 100.000.000 evra za Argentinca, a tu sumu Barselona nema trenutno da plati, iako odavno želi ubojitog napadača Intera. U ceo posao uključen je i srpski reprezentativac Luka Jović, koga bi Los Blankosi poslali na "Meacu" na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa Neroazura na kraju sezone!

Takva "ekskluziva" je veliko iznenađenje, obzirom da je na naslovnoj strani "Marke" u nedelju ujutru pisalo da Jović "mora da napravi korak napred" i da Zinedin Zidan ima poverenje u srpskog napadača, kao i da je spreman da mu pruži novu šansu. Budući da je u fudbalu sve moguće, ne bi bila senzacija da se stvari promene preko noći.

Prodajom Martineza i dovođenjem Jovića na pozajmicu, stvorili bi se finansijski uslovi da Inter krene u ofanzivu na Ngola Kantea. Čelsi za francuskog vezistu traži preko 80.000.000 evra, što klub sa "Meace" ne može da iskešira, ali bi sa novcem od Argentinca bili bliži tome.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
14.09.2020. 18:01
Pogledajte više