BOMBA: Leonardo se vraća u Partizan!

16.01.2018. 06:11
Leonardo / Izvor: MN Press
Brazilac preko menadžera stupio u kontakt sa čelnicima crno-belih

Uprava Partizana u kontaku je sa Brazilcem Leonardom! Crno-beli ne bi imali ništa protiv da vrate sjajnog fudbalera u svoje redove, pošto jenezadovoljan statusom u  Al Ahliju iz Saudijske Arabije.

Bez oobzira na ogromna primanja, odnosno godišnju platu od 2,2 miliona evra, Leonardo se nije snašao u novoj sredini. Crno-beli su prošlog leta za 4 miliona evra prodali Leonarda Al Ahliju. Brazilac je kao i u Partizanu pokazao određenu dozu nediscipline, nije se više od nedelju dana javljao nikome u klubu, pa su čelnici Al Ahlija odlučili da ga kazne. Prema određenim informacijama gazda kluba princ Fahd bin Haled smatra ta je takvo ponašanje nedopustivo, pa je preneo menadžmentu i treneru Sergeju Rebrovu da novčano sankcionišu nestzašnog Brazilca.

Leonardo da Silva Souza (26) poslednju utakmicu za Al Ahli odigrao je 10. decembra u remiju protiv ekipe Ohod (2:2) protiv, a posle toga nije bio u sastavu protiv Al Itihaka, Al Fateha, Al Nasra i Al Batina. Što znači više od mesec dana.

Sam Brazilac Leonardo je preko svoje menadžerske agencije i agenta Dmitrija Čeljuka zatražio kontakt sa Partizanom i sportskim direktorom crno-belih Ivicom Ilievom. Njemu najviše veruje jer su imali dobru komunikaciju tokom boravka u Beogradu. Uprava kluba iz Humske smatra da bi Leonardo bio ogromno pojačanje, ali nisu spremni da plate bilo kakvo obeštećenje za njega. Opet, jasno je da bi Partizan sa njim u ekipi bio kudikamo jači nego tokom jeseni, čime bi i odbrana duple krune bila izvesnija, dok bi za dvomeč sa Viktorijom iz Plzenja u Ligu Evrope Brazilac bio pravo osveženje. Vrlo je moguće da Leonardo dođe u Humsku na šestomesečnu pozajmicu. To je izvesna varijanta i najbolje rešenje za oba kluba. Ipak, konačnu odluku doneće princ Fahd bin Haled, koji je mnogo ljut na Brazilca. 

U fudbalskom prvenstvu Saudijske Arabije trenutno je dvonedeljna pauza, do kada bi trebalo da bude rešen status Leonarda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

16.01.2018. 06:11
Pogledajte više