BORJAN GA NE PAMTI PO DOBRU: Luka Stojanović se VRAĆA - oblači crno-beli dres (VIDEO)

31.01.2023. 14:08
Piše:
Srbija Danas
Luka Stojanović / Izvor: MN Press
Partizan ga je silno želeo...

Do početka prolećnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije ostalo je još malo, a rukovodstvo Čukaričkog i dalje radi na jačanju igračkog kadra za nastavak prvenstva. U ponedeljak je na Banovom brdu predstavljen Brazilac Ričard Dos Santos de Almeida, levi bek koji je stigao iz Flamenga, a sada dolaze glasovi o povratku Luke Stojanovića, koji je od 2018. do 2020. godine nosio belo-crni dres.

BOGOVSKI DOBITAK IZ SPINA! NIŠLIJA OSVOJIO 1.200.000 DINARA, A EVO I KAKO!

BOGOVSKI DOBITAK IZ SPINA! NIŠLIJA OSVOJIO 1.200.000 DINARA, A EVO I KAKO!

RAZIGRANI PRED PARTIZAN: Šerif POBEDIO Olimpik

RAZIGRANI PRED PARTIZAN: Šerif POBEDIO Olimpik

SANOGO POTPISAO: Iz Zvezde u Pariz!

SANOGO POTPISAO: Iz Zvezde u Pariz!

Dvadesetdevetogodišnji igrač veznog reda je 2020. godine iz Čukaričkog otišao u MLS ligu za pola miliona evra, a nakon epizode u Čikagu prešao je u saudijski Al Hazem.

O mogućem povratku Stojanovića u srpski fudbal, nedavno je govorio i Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog.

- Rekao sam Luki Stojanoviću, koji je raskinuo ugovor, da slobodno može da se vrati. Iako treba brzina, Luka je neko koji je zaslužio da bude tu ako kaže da hoće u Čukarički. Ima i ljudskosti koje ne možemo odbiti. Da li će igrati ili neće... Ne kažem ja da će on doći. Mi se konstantno čujemo na sedmičnom nivou. Mnogi igrači su zadužili Čukarički i na neki način mogu da se vrate - poručio je Matijašević.

Nema sumnje da bi nekadašnji polaznik Partizanove škole, a onda član Sportinga, Apolona, Muskorna i Rojala bio od velike koristi Dušanu Kerkezu za nastavak prvenstva i borbu za treće mesto koje trenutno drži TSC sa tri boda prednosti, kao i u Kupu Srbije.

Stojanović je u prvom mandatu na Banovom brdu odigrao 74 utakmice, postigao 23 gola, od čega onaj čuveni protiv Crvene zvezde Milanu Borjanu sa pola terena, a namestio još je 11.

Ukoliko se dogovori saradanju sa Čukaričim, biće treće pojačanje Brđana ove zime, nakon pomenutog Brazilca, te Marka Gajića koji je stigao iz banjalučkog Borca.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
31.01.2023. 14:08
Pogledajte više