BORJAN OTKRIO: Saigrači ga OVAKO iznerviraju, a zbog ovog je zaplakao poslednji put (FOTO)

12.11.2017. 14:28
Piše:
Srbija Danas
Milan Borjan / Izvor: MN Press
Golman Crvene zvezde veoma iskren.

Fudbaleri Crvene zvezde imali su samo treninge u protekoom periodu pošto je zbog reprezentativne pauze usledila pauza u Superligi Srbije. Zbog viška slobodnog vremena jer nije bilo utakmica, na sajtu crveno-belih odlučili su da im gost u rubrici ''Sasvim lično...'' bude golman Milan Borjan.

STATISTIKA NIKAD NE LAŽE: On je najbolji trener Zvezde u poslednjih 20 godina (FOTO)

PANIKA NA MARAKANI: Poljaci i Austrijanci kradu Zvezdi pojačanje! (FOTO)

NA KOGA BORJAN SME DA VIČE? Zvezdin tandem DAO legendarnu IZJAVU o svom golmanu! (VIDEO)

Golman koji brani za reprezentaciju Kanade jedan je od najboljih u timu Zvezde u dosadašnjem delu sezone, a gostujući u rubrivci na sajtu Zvezde dao je neke zanimljive odgovore. Momku rođenom u Kninu najdraža utakmica kojoj je prisustvovao kao navijač bio je derbi između River Plate i Boke Juniors 2006, timova u kojima je bio na probi kao omladinac. Dres Đanluiđija Bufona bi voleo da ima u svojoj kolekciji pošto je na istoj poziciji kao i legendarni italijanski čuvar mreže.

FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

Borjanu je najteže pao gol koji je primio protiv Arsenala u Beogradu u Ligi Evrope, a najviše ga iznerviraju saigrači kada mu ne vrate dobro loptu i ona ode u aut. Za mali fudbal bi u ekipu birao Milijaša, Pešića, Donalda i Boaćija, a otkrio je da je Vujadinu Saviću najlakše proturiti loptu kroz noge jer je visok i ima duge noge. Borjana je poslednji put suzu pustio zbog Zvezde, kada su on i njego vi saigrači u revanšu protiv Krasnodara obezbedili plasman u Ligu Evrope.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
12.11.2017. 14:28
Pogledajte više