BOŽOVIĆ PRIZNAO: Zvezda je postala orkestar, zahvaljujući JEDNOM igraču

01.08.2016. 15:59
Piše:
D. N.
Miodrag Božović / Izvor: MN Press
Revanš na stadionu "Rajko Mitić" počeće u utorak, u 20.30.

Utakmica protiv Ludogoreca šansa je za fudbalere Crvene zvezde, i to velika. Ukoliko u revanšu na stadionu "Rajko Mitić" izbori povoljan rezultat obezbediće plasman u plej-of Lige šampiona, i samim tim minimum grupnu fazu Lige Evrope. 

GROF SPUŠTA LOPTU i poručuje pred meč protiv Ludogoreca

Do mogućnosti da se bore za plasman u elitno takmičenje, crveno-beli su došli zahvaljujući osvojenoj tituli u Srbiji. A koliko su svemu tome doprineli stranci, komentarisao je i šef stručnog štaba Miodrag Božović. 

- Kada se nešto napravi, neki mali uspeh, a ovo je za nas mali uspeh, odmah počinju da se javljaju oni koji su zavidni i počinje priča o Zvezdinoj deci. Žao mi je što nema toliko Zvezdine dece kao što bi trebalo, daj Bože da Zvezda može da igra samo sa igračima iz svoje škole i da pravi rezultate, ali to ni u svetu nije moguće. Ni veliki klubovi ne mogu tako, svi igraju sa većinom igrača koji nisu ponikli u njihovim školama. Stranci su nam pomogli - kazao je Božović i posebno izdvojio jednog stranca. 

- Mogu da pomenem jednog koji je potpuno promenio našu igru i povezao redove, a to je Mičel Donald. Imali smo dobre pojedince, ali nismo bili orkestar, dok se on nije pojavio. Ibanjez je bio jedan od najboljih igrača, kao i Hugo Vieira. Treba da radimo još i treba dovoditi strance koji prave kvalitet. Naše utakmice uglavnom nisu dosadne - zaključio je Božović. 

PROŠAO BATIN DRIL: Donald "KRVAVO" radi i ZAUSTAVIĆE Ludogorecove Brazilce (VIDEO)

Revanš na stadionu "Rajko Mitić" počeće u utorak, u 20.30. 

JOŠ MALO PA NESTALO: Karata za Ludogorec ima još uvek, a na Marakani je nešto PROMENJENO (FOTO)

Piše:
D. N.
01.08.2016. 15:59
Pogledajte više