”BRZO ĆEMO REAGOVATI”: Oglasili se iz FS Srbije nakon napada na Milana Borjana!

21.05.2023. 19:20
Piše:
Srbija Danas
Branislav Nedimović, Dragan Džajić i Jovan Šurbatović / Izvor: MN Press
Nemile scene...

Incident koji se dogodio posle meča u Kragujevcu bacio je senku na učinak fudbalera Radničkog i Crvene zvezde. Jedan od navijača je prvo tokom meča vređao kapitena šampiona Srbije Milana Borjana, a kasnije ga i udario. Dan nakon nemilog događaja oglasio se i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

NIJE DUGO ČEKAO: Milojević već našao novi posao

NIJE DUGO ČEKAO: Milojević već našao novi posao

NEMA NAMERU DA MENJA KLUB: Gundogan OTKAČIO Barselonu!

NEMA NAMERU DA MENJA KLUB: Gundogan OTKAČIO Barselonu!

POGBA: Daću sve od sebe da se vratim na vrh

POGBA: Daću sve od sebe da se vratim na vrh

Tokom cele utakmice jedan od navijača domaćeg tima vređao je Milana Borjana. Na udaru je bila i porodica iskusnog čuvara mreže. Kada je Milan Borjan prišao da se slika sa mališanima na tribinama, napadač je prišao i udario ga je. Prvi ko se oglasio povodom napada na kapitena Crvene zvezde bio je generalni sekretar FS Srbije, Jovan Šurbatović:

– FSS najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja i budite sigurni da će njegovi organi brzo i adekvatno reagovati. Direktor Superlige Srbije je na osnovu izveštaja delegata već podneo prijavu Disciplinskoj komisiji, koja će utvrditi činjenice i izreći odgovarajuće disciplinske mere u skladu s pravilnikom. Siguran sam da će i nadležni državni organi reagovati u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim manifestacijama – poručio je Šurbatović, a preneo je “Informer”.

Sad ostaje da vidimo kakvu će kaznu Radničkom zbog loše organizacije utakmice da ispostavi FS Srbije, ali i kako će policija i tužilaštvo da reaguju na napad na kapitena Crvene zvezde.

 

 

Piše:
Srbija Danas
21.05.2023. 19:20
Pogledajte više