BUNJEVČEVIĆ: Prekid protiv Velsa bio bi POGUBAN po nas (FOTO)

02.06.2017. 22:30
Piše:
Srbija Danas/Blic
Goran Bunjevčević / Izvor: MN Press
Utakmica će biti odigrana 11. juna.

Kvalifikciona utakmica za Svetsko prvenstvo između fudbalskih reprezentacija Srbije i Velsa biće odigrana 11. juna na stadionu "Rajko Mitić". Prema rečima direktora reprezentacije Gorana Bunjevčevića, interesovanje je veliko, ali je pred Fudbalskim savezom Srbije kao organizatorom veliki izazov. Naime, postoji sumnja da bi meč mogao da bude prekinut. U tom slučaju, Srbija bi bila drastično kažnjena, a moguće bi bilo i izabcivanje iz kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Naima, predsednik Saveza Slaviša Kokeza mnogima je "trn u oku", pa bi eventualna akcija huligana nanela veliku štetu srpskoj fudbalskoj organizaciji, ali i njemu kao prvom čoveku. 

SRBENDA: Lacio zabranio Milinković-Saviću da igra za reprezentaciju, ali njegov šmekerski gest će se tek prepričavati (FOTO)

MITROVIĆ: Lakše je ovako, kada smo na VRHU (FOTO)

- Imamo određena saznanja i već smo po tom pitanju obavili veliki broj razgovora sa policijom i službama bezbednosti. Takav scenario bi bio poguban za nas i zato ovom prilikom apelujem na državne organe da učine sve kako bi sprečili eventualne nerede, ali i na navijače da se ponašaju civilizovano i da nam ne nanose novu štetu - rekao je Bunjevčević za Blic

Kokez / Izvor: MN Press

- Svako ko sebi daje za pravo da napravi problem, taj je direktno neprijatelj Srbije i tačka. A najgore je što pojedinac može da izazove nered. Čak i jedna baklja može da bude fatalna. Setite se Đenove ili slučaja "dron". Zato je i angažovan rekordan broj redara, policajaca i specijalnih snaga. Igrači su u euforiji, među njima je odlična atmosfera i eventualni prekid bi ih dotukao. Lično ne želim čak ni da pomislim da je sve to moguće - objasnio je Bunjevčević.  

Uoči duela sa Velšanima, Srbija je na prvom mestu kvalifikacione grupe, sa 11 bodova. Eventualna pobeda bi u velikoj meri otvorila vrata ka direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo. 

ZIDAN UOČI FINALA: Da smo Ronaldo i ja igrali zajedno... (FOTO)

Piše:
Srbija Danas/Blic
02.06.2017. 22:30
Pogledajte više