ČASTE NAVIJAČE: Partizan spremio iznenađenje za Grobare (FOTO)

24.11.2017. 15:06
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Đukić / Izvor: MN Press
U poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, crno-beli će gostovati u Ukrajini.

Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u nokaut fazu Lige Evrope, pobedom nad ekipom Jang Bojsa. Već u nedelju, od 17 časova, crno-beli će nastaviti takmičenje u Superligi Srbije, a protivnik će biti Spartak iz Subotice. U želji da se zahvale navijačima, u Humskoj su odlučili da ulaz bude besplatan. 

- Posle sjajne igre, odličnog rezultata i plasmana u eliminacionu fazu Lige Evrope, a sa željom da se zahvalimo navijačima Partizana koji su pomogli da se izbori proleće u Evropi, Upravni odbor je odlučio da omogući besplatan ulazak na tribine Hrama fudbala za nedeljni meč protiv Spartaka. Meč je zakazan za nedelju sa početkom u 17 časova, dođite, podržite ekipu, ovi momci to zaslužuju. Dobrodošli u Hram fudbala - navedeno je u saopštenju crno-belih. 

U poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, 7. decembra, Partizan će gostovato kijevskom Dinamu. Ta utakmica će i odlučiti o tome koja će ekipa završiti kao prva na tabeli. Trenutno, Dinamo je prvi sa deset bodova, dok je Partizan drugi sa osam. 

U TRENUCIMA EUFORIJE: Iliev ISPROZIVAO Zvezdana Terzića (VIDEO)

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
24.11.2017. 15:06
Pogledajte više