ČELSI TRAŽI MENADŽERA: Među kandidatima za Konteovog naslednika i bivši trener Partizana (FOTO)

06.02.2018. 11:13
Piše:
Srbija Danas
FK Čelsi / Izvor: Profimedia
Kladionice već prežalile Italijana.

Katastrofa protiv Bornmauta (0:3) pa blamaža u duelu sa Votfordom (1:4)... Čelsi je pao na četvto mesto, a italijanski stručnjak Antonio Konte je pred otkazom. Ima li boljeg dokaza nego kad kladionice na Ostrvu izbace kvote za novog  menadžera Plavaca. Prvi pik je bivši trener Barselone Luis Enrike sa kvotom 3,85.

Holandija dobija selektora, pravu legendu

SVETSKI VELIKAN! Na klupu Deportiva seo LEGENDARNI fudbaler, osvajač ČETIRI Lige šampiona! (FOTO)

Slede opcije koje bi na leto mogle da dođu u obzir, Sari, ali i Anćeloti, međutim povratak Italijan je teška misija, jer on ne želi da bude privremeno rešenje. Kvota je 5.00 na Italijane. Sledi Gus Hidink koji je prvi favorit, ako Enrike odbije da tokom sezone preuzme Čelsi, Holanđanin bi kao i obično mogao da bude čuvar klupe, Abramovičev poziv ne bi mogao da odbije. Kvota na njega je 6.00. Zatim na red dolazi nemački selektor Jogi Lev sa kvotom 8.00, ali je on bliži Realu, ista kvota je za Alegrija i Simeonea, mada ni jedan ni drugi nemaju nameru da napuste Juve, odnosno Atletiko.

Posle toga Poketino i Tuhel imaju kvotu 12, prvi je želja Reala, drugi Bajerna, pa onda idu Brendan Rodžers koji je svojevremeno bio u Murinjovom štabu, ali i trener rezervne ekipe Čelsija, on i Zidan su na kvoti 16, Blan i Manćini 20, posle toga slede Gvardiola, Sampaoli, Pelegrini, Klinsman, Kuman, Van Gal, Lampard, Edi Houv i Teri, to su kvote oko 50.

NA SKENERU: Spartak želi Zvezdinog Kristijana Ronalda

RASTU ŠANSE ČELSIJA: Barselona ZNAČAJNO OSLABLJENA u osmini finala Lige šampiona (FOTO)

I bivši trener Partizana Avram Grant je na listi sa kvotom 66, koliko ima i Ranijeri, zajedno sa Murinjon, Huande Ramosom (gde su se njega setili), Žorge Žesusom, Skolarijem, Viljaš Boašom, a ako hoćete da se kladite na Mojesa da će preuzeti Čelsi, mogli biste baš da zaradite, kvota je 150.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
06.02.2018. 11:13
Pogledajte više