CRNO-BELI ĆE IMATI POSEBNU PODRŠKU PROTIV ŠVAJCARACA: On se odavno POHVALIO na Tviteru (FOTO)

23.11.2017. 16:47
Piše:
Srbija Danas
Navijači FK Partizan / Izvor: MN Press
Partizan večeras dočekuje Jang Bojs.

Fudbaleri Partizana večeras od 21.05 dočekuje švajcarski Jang Bojs u petom kolu B grupe Lige Evrope, u meču koji ima veliki značaja za crno-bele pošto bi mogli da obezbede plasman u drugu fazu ukoliko dođu do pobede. S obzirom na važnost meča očekuju se pune tribine stadiona u Humskoj, a fudbaleri crno-belih će imati večeras podršku košarkaške sekcije koju su čest obodrili u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

ŠVAJCARSKI NOVINAR OČIMA NE VERUJE: Ovo vi zovete stadionom? Pa ovo je VREMEPLOV (FOTO)

Čelsi i Juventus šalju skaute na duel Partizana i Jang Bojsa

Predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem, košarkaši će prisustvovati možda i odlučujućoj utakmici fudbalskog kluba. Vanja Marinković opravdano izostaje zbog obaveza u reprezentaciji, kao i Obrad Tomić zbog obaveza u selekciji BiH. Osim njih dvojice, Marko Pecarski i Tadija Tadić neće biti u prilici da bodre fudbalere jer igraju Juniorsku ABA ligu. Među gledaocima će se naći i Amerikanac Najdžel Vilijams-Gos koji će prvi put prisustvovati fudbalskoj utakmici, a to je podelio i na Tviteru.

- Uzbuđen sam što ću danas prvi put gledati uživo jednu fudbalsku utakmicu i navijati za FK Partizan. Hajde momci - napisao je Vilijams Gos na Tviteru.

Derbi / Izvor: MN Press

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Piše:
Srbija Danas
23.11.2017. 16:47
Pogledajte više