CRNO-BELI GA ŽELE: Menadžer potencijalnog pojačanja Partizana OTKRIO da li defanzivac stiže u Humsku (FOTO)

13.01.2019. 13:18
Piše:
Srbija Danas/Telegraf
Grobari / Izvor: Srbija Danas
Konktakti su uspostavljeni.

Partizan je pokazao želju da u prelaznom roku dovede Ibrahima Tandia iz rumunskog Sepsija, ali i beka španske Ueske Rajka Brežančića. Nekadašnji polaznik omladinske škole Parnog valjka ove sezone je u nemilosti trenera debitanta u La ligi i sve se više priča o njegovoj promeni sredine.

TUGA DO NEBA: Preminuo legendarni reprezentativac! (VIDEO)

BRUKA ZA SRPSKI FUDBAL: Ugašen klub koji je UŠAO u drugi vek postojanja (VIDEO)

Rajko Brežančić / Izvor: MN Press

Tako se pojavila mogućnost da Brežančić ponovo ove zime obuče crno-beli dres, međutim, njegov menadžer Alfred Fredi Maravić otkrio je planove svog pulena. Bivši igrač Čukaričkog želi da napusti Uesku, ipak, opcija povratka u Humsku trenutno je daleko od realnosti.

STRANI MEDIJI PIŠU: Partizan u Rumuniji našao veliko POJAČANJE! (VIDEO)

- Iskreno ću vam reći, niko nas nije zvao iz Partizana, a i ta opcija u ovom trenutku jednostavno nije realna. Postoji interes nekoliko klubova sa zapada Evrope, igrač bi tu i želeo da ostane. Sve ostalo su priče bez utemeljenja - rekao je Maravić.

U tom slučaju, Parni valjak će se okrenuti prvobitnoj želji zvanoj Ivan Obradović. Bek Anderlehta je od starta prioritet uprave kluba iz Humske, ali dok ne definiše status u belgijskom velikanu, i povremeni reprezentativac Srbije ostaće samo na lsti želja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Elena Enake, supruga Partizanovog fudbalera Gabrijela Enakea

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf
13.01.2019. 13:18
Pogledajte više