CRNO-BELI U BILBAU: Muta nije poveo Semjeulsa, ali će PARTIZAN biti MNOGO jači u Španiji (FOTO)

23.10.2017. 11:45
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Nikolić / Izvor: MN Press
Nastavlja se takmičenje u Evrokupu.

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić kaže da će na gostovanje španskom Bilbau u okviru u trećeg  Evrokupa, igrati najvećeg pojačanja Samarda Semjuelsa, ali da će to ipak biti dobra škola za njegovu ekipu.

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI: Samjuels još nije debitovao, a već mu se ide kući (FOTO)

ZDOVC: Cedevita je bolja od Zvezde, samo jedna stvar me brine

IGRA SUDBINE: Pozanto kad i protiv koga DEBITUJE Bogdan (FOTO)

Samardo Samjuels / Izvor: Profimedia

- Kao i sve ekipe u našoj grupi, Bilbao ima iskusne i kvalitetne igrače protiv kojih će biti veoma teško da se igra. Biće dobra škola za naše mlade igrače koji će dobiti šansu da steknu iskustvo i pokažu napredak u odnosu na početak sezone - rekao je Nikolić za klupski sajt.

Nikolić je poručio da će centar sa Jamajke Samardo Semjuels propustiti 3. kolo Evrokupa i ostati u Beogradu.

- Samardo će da radi po psebnom programu kako bi bio spreman za utakmicu protiv Cibone u Zagrebu. I bez njega, idemo u Bilbao da im pariramo našom mladošću i energijom koja mora biti na najvišem nivou od početka do kraja utakmice - istakao je Nikolić.

Marko Čakarević / Izvor: MN Press

Za razliku od Semjuelsa, u Bilbau će nastupiti Marko Čakarević koji se oporavio od povrede nakon što je propustio obe utakmice u Evropi.

- Još jedan težak meč je pred nama, ali i još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu. Svesni smo da uloga favorita pripada njima, veoma poštujemo ekipu Bilbaa, ali isto tako smo svesni da smo u stanju da igramo sve bolje i bolje. Važno je da budemo energični u svim fazama igre i da tako pokušamo da iznenadimo rivala-  zaključio je Čakarević.

Piše:
Srbija Danas
23.10.2017. 11:45
Pogledajte više