POSLE CIRBESA: Zvezda PIKIRALA još jedno VELIKO pojačanje! Reprezentativac se vraća na Kališ! (FOTO)

20.07.2018. 11:54
Piše:
Srbija Danas/Hotsport
KKCZ / Izvor: MN Press
Crveno-beli sve jači.

Dolasci su aktuelna tema prethodnih dana na Malom Kalemegdanu. Posle trenera Milana Tomića, Crvenu zvezdu su pojačali bek Bili Beron (Eskišehir, Turska), odnosno, centri Dušan Ristić, Majkl Odžo (FMP), kao i povratnik Maik Cirbes (Bamberg). Prvi čovek šampiona Srbije Nebojša Čović otkrio je da crveno-beli ne nameravaju da se na tome zaustave (više pročitajte OVDE), što svedoči i sledeći korak.

DIREKTNO: Čović o novom timu Zvezde i odlascima sa Malog Kalemegdana

SLUČAJ ZATVOREN: Policija tvrdi da se košarkaš UBIO (FOTO)

Marko Simonović / Izvor: MN Press

NE ŠALE SE: Francuzi doveli pojačanje koje je želela Zvezda! (FOTO)

Naredna meta Zvezde je reprezentativac Srbije i nekadašnji član jedne od najuspešnijih generacija tima sa Malog Kalemegdana - Marko Simonović. Partijama u crveno-belom dresu, tokom igranja u Evroligi i Regionalnom takmičenju, ušao je u srca navijača, ali se prethodne sezone odlučio da pojača Zenit iz Sankt Peterburga.

Sjajni šuter iskazao je želju da se vrati u Crvenu zvezdu, a čeka se odluka Zenita. Prema nezvaničnim informacijama, postoji opcija da se krilo i ruski tim rastanu, čime bi se širom otvorio prostor za novi dolazak u redove srpskog šampiona. Kako se odvija situacija, velike su šanse da na obostrano zadovoljstvo dogovor bude postignut.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas/Hotsport
20.07.2018. 11:54
Pogledajte više