DARKO KOVAČEVIĆ PRED MEČ SA PARTIZANOM: Njegove reči neće se dopasti Grobarima (FOTO)

24.07.2017. 20:29
Piše:
Srbija Danas
Darko Kovačevič sa suprugom / Izvor: MN Press
Crno-beli dočekuju Olimpijakos sutra od 20.45.

Fudbaleri Olimpijakosa doputoval isu u Beograd gde će sutra od 20.45 gostovati Partizanu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U ekspediciji Pirejaca bilo je i dobro poznato lice, nekadašnji napadač Crvene zvezde Darko Kovačević koji je u Beograd došao na funkciji sportskog direktora Olimpijakosa. Kovačević je optimista pred duel sa Partizanom, a smatra da bi Olimpijakosova pobeda bez primljenog gola bila odličan rezultat.

NIKO OVO OD NJEGA NIJE OČEKIVAO: Albanac sa klupe Olimpijakosa OVIM GESTOM oduševio sve Srbe (FOTO)

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Leo u sredu napušta Partizan! Zna se i cena transfera, i novi klub! (FOTO)

 - Biće teška utakmica, kao i svaka u Ligi šampiona. Očekujem pobedu Olimpijakosa. I jedna i druga ekipa možda nisu fizički spremne koliko bi želele, ali verujem da ćemo odigrati dobro i pobediti - rekao je Kovačević koji ne misli da će fudbaleri Olimpijakosa imati poseban motiv zbog toga što su navijači grčkog kluba u bratskim odnosima sa pristalicama Crvene zvezde. - Svaka utakmica bi trebalo da nam je ista, mi smo profesionalci. Nije toliko važno da li se igra protiv Partizana ili nekog drugog. U našem interesu je da Olimpijakos pobedi, mi moramo da prođemo dalje u Ligu šampiona.

FK Partizan / Izvor: MN Press

DA LI GA SE SEĆATE? Poslednji gol protiv nekog grčkog kluba za Partizan postigao je ON (VIDEO)

Bez obzira što rekot odlazi u Srbiju pošto su ga poslovne obaveze vezale za Grčku, Kovačević  dobro poznaje sastav i kvalitete ekipe Partizana.

 - Znamo da imaju dobre igrače, Leonarda, Đuđevića. Tavamba je dao dva gola protiv Mačve, tu je mali Kosović i naravno, kvalitetan trener. Ne smemo da potcenimo crno-bele. Očekujem tvrd meč, možda da odluči neki prekid. Nadam se pobedi bez primljenog gola - zaključio je Kovačević.

 

Piše:
Srbija Danas
24.07.2017. 20:29
Pogledajte više