DELIJE IH OBOŽAVAJU: Zvezdini BISERI žare i pale EVROPOM, a evo kako su izgledali u mlađim danima. OVa frizura će vas ODUŠEVITI (FOTO)

21.12.2018. 07:22
Piše:
Srbija Danas
Crvena zvezda - Mladost / Izvor: MN Press
Crveno-bela krv ih spaja.

Biseri Zvezdine škole i miljenici Delija Luka Jović i Marko Grujić, oduševljavali su zaljubljenike u crveno-belu boju sjajnim potezima, ali i golovima, koji su često podizali čitavu Marakanu na noge. Danas su veoma uspešni u novim ulogama i bojama drugih klubova, a interesovanje za njih širom Evrope sve je veće...

Zvezda kupuje u Srbiji, da li Partizan može da pokvari posao? (FOTO)

ZBOG NJE SU TRIBINE PUNE: Ovo je ipak NAJLEPŠA odbojkašica Crvene zvezde (FOTO)

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

VRELINA U OVE HLADNE DANE: Dvostruka olimpijska šampionka u ODBOJCI simulira ORALNI S*KS (FOTO)

SVI ZNAJU ZA KOGA NOLE NAVIJA: Šokiraće vas koji je KLUB u Srbiji u VAJDINOM srcu (FOTO)

Jović je posle neuspele odiseje u Benfici konačno pronašao sredinu u kojoj je njegov kvalitet i golgeterski njuh došao do izražaja. U dresu Ajntrahta iz Frankfurta, Jović je jedan od najboljih igrača ekipe, a njegovi golovi u ovoj sezoni oduševili su fudbalske zaljubljenike širom Evrope. Prošeo je Zvezdinu omladinsku školu i za prvi tim debitovao 2014. godine. Njegov izgled, tačnije frizura iz mlađih dana zaista je bila neverovatna, da ne kažemo smešna. Ali, svakako da je delovao originalno....

Pogledajte kako izgleda najzgodnija teniserka na svetu. Od njenih OBLINA muškarcima nije dobro (FOTO)

Ona u malom prstu drži SVE BORILAČKE VEŠTINE, a u ringu tera strah u kosti: Sada je pozirala POTPUNO GOLA U KADI i pokazala koliko je ZANOSNA i ZGODNA!

Sa druge strane Marko Grujić je u dresu Herte iz Berline za koju igra kao pozjamljeni igrač iz Liverpula, pokazao je čitavoj fudbalskoj Evropi da njegov talenat nije iščezao, iako na Enfildu nije dobijao adekvatnu priliku. 

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
21.12.2018. 07:22
Pogledajte više