DELIJE, SEĆATE LI SE KVINSIJA MILERA: Promenio je SPORT! Nećete VEROVATI čime se sada BAVI!

01.08.2021. 08:12
Piše:
Srbija Danas
Kvinsi Miler / Izvor: MN Press
Prelomio.

Svim navijačima Crvene zvezde u lepom sećanju ostao je Kvinsi Miler. Amerikanac koji je na Mali Kalemegdan došao iz Grand Rapid drajvsa, filijale NBA franšize Detroit Pistonsa i ostavio upečatljiv utisak.

SRBIJA UZ IVANU: Evo kada Španovićeva skače za medalju!

SRBIJA UZ IVANU: Evo kada Španovićeva skače za medalju!

ŠPANIJA POGURALA SRBIJU: Savladane i Kanađanke!

ŠPANIJA POGURALA SRBIJU: Savladane i Kanađanke!

NINA BEZ MEDALJE: Srpska bokserka ostala bez polufinala!

NINA BEZ MEDALJE: Srpska bokserka ostala bez polufinala!

U nedelju ujutru (10.20) igra se jedan od derbija košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama. Svi čekaju da vide šta je novo spremio neverovatni Luka Dončić, a on je i glavni razlog što su Slovenci favoriti - kvota na njih je 1,80, a na Špance 2,15.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Slovenija.

Naročito se to odnosi na evroligaški meč protiv Reala, u kome je Miler izveo svojevrstan performans u Pioniru, koji se smatra jednom od najboljih partija u najjačem košarkaškom takmičenju nekog igrača u "crveno-belom" dresu. 

Posle odlaska sa Malog Kalemegdana, Kvinsi je potpisao za Ponos Izraela, međutim, u Makabiju se nije proslavio, pre svega zbog povrede.

Igrajući košarku kod kuće, Amerikanac se povredio, što ga je koštalo milionskog ugovora i tada mu je karijera krenula strmoglavim padom.

Posle Makabija, Miler je igrao za Bamberg, Taujan Arčinald i Benfiku, pre nego je odlučio da se oproba u novom sportu koji je iz dana u dan sve popularniji, a čak je debitovao na Olimpijskim igrama u Tokiju - Basket 3 na 3.

U noći između subote i nedelje, iste večeri kada je u SAD-u debi imao i reprezentativac Srbije Dušan Domović-Bulut, Kvinsi je pokazao šta ume - partijom je oduševio, potvrdivši da i dalje nije za "staro gvožđe".

Protiv branioca titule, ekipe "Three Headed Monsters", Kvinsi Miler je ubacio 19 koševa, čemu je dodao i pet skokova, ali njegova ekipa Bivuak je doživela poraz od 48:51.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

 

 

Piše:
Srbija Danas
01.08.2021. 08:12
Pogledajte više