DIVAN DAN U HUMSKOJ: Fudbaler Partizana slavi rođendan - od kluba dobio NAJLEPŠI rođendanski poklon!

13.12.2020. 14:35
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Šćekić, Nemanja Miletić / Izvor: MN Press
Puni 29 godina.

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da su crno-beli u teškoj utakmici protiv Voždovca uspeli da odigraju timski i da pobede. Na dodavanje Šćekića postignut je vodeći gol crno-belih, a pobedamu je još draža jer ju je doživeo kao poseban poklon tima za njegov 29. rođendan.

UZBUNA U BOLONJI: Mihajlović OBJAVIO loše vesti!

UZBUNA U BOLONJI: Mihajlović OBJAVIO loše vesti!

ZAJEDNICA SUPERLIGE DONELA VAŽNE ODLUKE: Ovo se neće SVIDETI Zvezdi i Partizanu!

ZAJEDNICA SUPERLIGE DONELA VAŽNE ODLUKE: Ovo se neće SVIDETI Zvezdi i Partizanu!

KRUG SE PROŠIRIO: Još jedno PROSLAVLJENO ime u trci za selektora Srbije!

KRUG SE PROŠIRIO: Još jedno PROSLAVLJENO ime u trci za selektora Srbije!

Izabranici Aleksandra Stanojevića pobedili su Voždovac na gostovanju 2:0 u 18. kolu Superlige, golovima Takume Asana i Lazara Markovića, a Aleksandar Šćekić je zbog rođendana imao povoda za dvostruko slavlje.

Iza Napolija su dve pobede od po 4:0, a ispred Sampdorija, danas u 15.00, i to uz najveću kvotu na svetu na keca u Mozzartu od 1,52. Nigde veću nećete naći. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Sampdorija.

Igrači su mi pobedom na teškom gostovanju na krovu na najbolji način čestitali rođendan. Teška utakmica u kojoj se nije bilo lako prilagoditi na teren i sve druge propratne uslove, ali smo pokazali da kada igramo kao tim, čak i kada ne ide najbolje, idemo do pobede koja je jako bitna za nas", rekao je Šćekić.

Trijumfom na "krovu", Partizan je došao do šeste prvenstvene pobede u nizu, a Ščekić, koji je na jučerašnjem meču bio asistent kod prvog gola, govorio je i o igri tima u prvom poluvremenu.

Aleksandar Šćekić / Izvor: MN Press

- Posle 45 minuta igre privikli smo se na teren i sve što nas je čekalo u nastavku. Bili su veoma agresivni i nije bilo lako igrati i uspostaviti igru na veštačkoj podlozi. Jedan dobar niz pobeda je iza nas. Sada samo treba da nastavimo u ovom ritmu i budemo još bolji.

Kao najveću rođendansku želju Šćekić je, naravno, poželeo povratak navijača na tribine.

- Moje rođendanske želje su da budemo svi živi i zdravi i da se ovo sve više završi sa koronom, jer želimo da igramo i uživamo pred punim tribinama naših navijača - zaključio je Šćekić.

 

Piše:
Srbija Danas
13.12.2020. 14:35
Pogledajte više